Doç. Dr. ASLI AKPINAR


MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA TEKNOLOJİSİ


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği


Yayınlardaki İsimler: Akpinar Asli, Torunoglu F. Artemis, YERLİKAYA OKTAY, Kinik Ozer, Akbulut Necati, UYSAL HARUN

Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

209

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

13

Proje

21

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2008 - 2015

2008 - 2015

Doktora

Ege Üniversitesi, Türkiye

2005 - 2008

2005 - 2008

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Türkiye

1999 - 2004

1999 - 2004

Lisans

Ege Üniversitesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Doktora

Orijini farklı kımızlardan izole edilen laktik asit bakterileri ile mayaların tanımlanması ve keçi sütünden kımız üretimi

Ege Üniversitesi

2008

2008

Yüksek Lisans

Değişik aroma maddeleri eklenerek üretilen asidofiluslu sütün özellikleri

Ege Üniversitesi

Yabancı Diller

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Akademik Unvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

2016 - 2016

2016 - 2016

Öğretim Görevlisi

Ege Üniversitesi

2008 - 2016

2008 - 2016

Araştırma Görevlisi

Ege Üniversitesi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Sosyal Sorumluluk Projesi

Süt Teknolojisi

Proje Semineri

Temel Bilgisayar Bilimleri

İş Yeri Uygulama Eğitimi

Mikrobiyolojik Risk Değerlendirme ve Yönetimi

Araştırma Projesi II

Araştırma Projesi

Araştırma Projesi I

Gıda Mikrobiyolojisi

Teknoloji Uygulamaları I

Technical English I

Seminer

Technical English II

Ön Lisans

Ön Lisans

Genel Kimya

Özel Süt Ürünleri

Yöresel Peynir Teknolojisi

Hayvansal Ürünler ve Teknolojisi

Kalite Güvencesi ve Standartları

Lisans Çift Anadal

Lisans Çift Anadal

Probiyotik Mikroorganizmalar ve Gıda Sanayisinde Kullanımı

Süt ve Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi

Süt Teknolojisinde Yeni Gelişmeler

Fermantasyon Mikrobiyolojisi

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

Dairy Protein vs. Plant Protein and Their Consumer Perception

Tirtom S., AKPINAR A.

7 th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2023, ss.165-169, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

The Plant-Based Enzymes Used in Coagulation of Milk for Cheese Production

Tirtom S., AKPINAR A.

7 th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2023, ss.133-137, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

PROPIONIBACTERIUM SPP. TÜRLERİNİN SÜT VE SÜT ALTERNATİFİ GIDALARDA KULLANIM OLANAKLARI

Tirtom S., AKPINAR A.

III. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.98, (Özet Bildiri)

2023

2023

Probiotic and prebiotic effect of breast milk on baby nutrition

AKPINAR A., SÖBELİ C., ERDAĞ AKCA E.

2nd Edition of International Conference on Probiotics and Prebiotics, İtalya, 19 - 20 Haziran 2023, ss.45-46, (Özet Bildiri)

2022

2022

DETERMINATION OF PROBIOTIC VIABILITY IN HONEY ADDED YOGURTS ENRICHED WITH DIFFERENT PROBIOTICS AND PREBIOTICS

SÖBELİ C., ERDAĞ E., AKPINAR A.

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

Probiotic Viability in Honey Added Yogurts Enriched with Different Probiotics and Prebiotics

SÖBELİ C., ERDAĞ AKCA E., AKPINAR A.

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022, ss.1, (Özet Bildiri)

2022

2022

The Influence Of Dıfferent Yeast Specıes On Mıcrobıologıcal And Sensorıal Propertıes On Kefır

SAYGILI D., AKPINAR A., YERLİKAYA O.

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

. Effects Of Electrospinning Paramethers On Production Of Poly(Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

2022

2022

Effects of Electrospinning Parameters on Production of Poly (Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

2022

2022

Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoaktif Bileşenlerin Yeri

ERDAĞ E., SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D., AKPINAR A.

Symposium on Safe Food for Infants -SAFFI, Manisa, Türkiye, 17 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoakitf Bileşenlerin Yeri

ERDAĞ AKCA E., SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D., AKPINAR A.

Çocuklar İçin Güvenli Gıda Sempozyumu (SAFFI), Manisa, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi

UYARCAN M., SÖBELİ C., AKPINAR A., KAYAARDI S.

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 06 Eylül 2020, (Özet Bildiri)

2019

2019

Kefir bir mucize mi?

UYSAL H. R., AKPINAR A.

I. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.103-110, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Doğal Gıda Koruyucularının Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi

KAYAARDI S., DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C.

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.63, (Özet Bildiri)

1019

1019

Farklı Ülkelerden Temin Edilen Kımızlardan Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların Tanımlaması

AKPINAR A., UYSAL H. R.

I. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 Aralık 1019, (Özet Bildiri)

2019

2019

Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri

KAYAARDI S., DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C.

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.65, (Özet Bildiri)

2019

2019

Dairy protein vs meat and plants for muscle health

AKPINAR A., YERLİKAYA O., SÖBELİ C.

IDF WORLD DAIRY SUMMIT, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

Balıkesir Sındırgı Bölgesindeki Süt Üreticisi İşletmeler Üzerine Bir Anket Çalışması.

Çalışkan Ş., AKPINAR A., BAĞDATLIOĞLU N.

III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.388-392, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları

SÖBELİ C., AKPINAR A., UYARCAN M., DAĞBAĞLI S., KAYAARDI S.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.121-122, (Özet Bildiri)

2019

2019

Gıda Alerjenleri ve Sanitasyonla İlişkisi

UYARCAN M., SÖBELİ C., AKPINAR A., DAĞBAĞLI S., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.166, (Özet Bildiri)

2019

2019

Electrospinning Nanofibers Used In Food Packaging Applications

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

2019

2019

Gıda Proseslerinin Optimizasyonunda Cevap Yüzey Yöntemi

DAĞBAĞLI S., SÖBELİ C., AKPINAR A., UYARCAN M., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.167, (Özet Bildiri)

2019

2019

Electrospinning Nanofıbers Used In Food Packaging Applications

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

2018

2018

PROFILE OF THE DAIRY FARMS THAT MEMBERS OF CATTLE BREEDERS’SOCIETY IN BALIKESİR SINDIRGI DISTRICT

ÇALIŞKAN Ş., AKPINAR A., BAĞDATLIOĞLU N.

29th SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, İzmir, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

ADAPTATION OF LACTIC ACID BACTERIA AND YEASTS IN TRADITIONALFERMENTED MILK BEVERAGES: KEFIR AND KOUMISS

AKPINAR A., Oktay Y.

29th SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Peynir Altı Suyu ve Türkiye'de Değerlendirilmesi

AKPINAR A., Oktay Y., AKAN E., UYSAL H. R.

Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi / 26-28 Ekim 2018 , AydınInternational Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.614-620, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Risk Assesment of Ochratoxin – A in Foods

KARAGÖZLÜ N., AKPINAR A.

Agriculture for Life, Life for Agriculture” International Conference, Bükreş, Romanya, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.48, (Özet Bildiri)

2017

2017

OPPORTUNITIES OF USING FUNCTIONAL FOOD’S WASTE PRODUCT IN DEVELOPMENT OFINNOVATIVE DAIRY PRODUCT

AKÇA S., ERK G., AKPINAR A.

1. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION,RD AND INNOVATION CONGRESS, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

2007

2007

Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi

UYSAL H. R., AKPINAR A.

Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007, 25 - 26 Eylül 2007, ss.228-239, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Geleneksel Fermente Süt İçeceği Kefirin İnsan Sağlığı ve Beslenmesindeki Yeri

AKPINAR A., Oktay Y., AKAN E., AKÇA S.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

AKÇA S., AKPINAR A.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar ve Gıda Güvenliği

KARAGÖZLÜ N., AKPINAR A.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi. 29 Haziran – 1 Temmuz 2017, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Risk Assesment of Patulin in Apple in Apple and Apple Products

AÇU M., AKPINAR A., Yerlikaya O., AKAN E.

The International Conference ”Agriculture for Life, Life for Agriculture”, 8 - 10 Haziran 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Biotechnological Production of Lactic Acid by Lactic Acid Bacteria.

Oktay Y., AKAN E., AKPINAR A., UYSAL H. R., KINIK Ö.

The International Conference ”Agriculture for Life, Life for Agriculture”, 8 - 10 Haziran 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Leuconostoc ve Gıda Sanayinde Önemi

AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N.

1.Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

Süt Ürünlerinde Lipozomların Uygulama Alanları

AKPINAR A., YERLİKAYA O., UYSAL H. R., KINIK Ö.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.98

2016

2016

The Effects of Heat Treatment Techniques on Milk Components in Terms of Food Security and Human Nutrition

YERLİKAYA O., AKAN E., AKPINAR A., KINIK Ö.

The International Conference "Agriculture for Life, Life for Agriculture", Bükreş, Romanya, 9 - 11 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Osteoporoz Riskinin Azaltılmasında Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi

AKPINAR A., YERLİKAYA O.

1. Beslenme ve Sağlık İç İçe Sempozyumu, Türkiye, 18 Mayıs 2016

2015

2015

Some Physicochemical Characteristics and Aroma Compounds of Izmir Tulum Cheese Produced from Different Milk Types

AKPINAR A., YERLİKAYA O., KINIK Ö., KAHRAMAN C., UYSAL H. R., KOREL F.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2014

2014

Microflora contributed to ripening of cheeses produced in aegean region

AKPINAR A., AÇU M., UYSAL H. R.

25th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.81-84, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Properties of acidophilus milk produced with different flavours

AKPINAR A., UYSAL H. R.

24th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Antimicrobial activity of some essential oils on some pathogenic and lactic acid bacteria

YERLİKAYA O., EKREN S., AKPINAR A., AÇU M.

23rd International ICFMH Symposium-FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012

2012

2012

Microencapsulation technique and its importance in dairy technology

AÇU M., AKPINAR A., YERLİKAYA O., KINIK Ö.

23rd International ICFMH Symposium-FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 Eylül - 07 Haziran 2012

2011

2011

Determination of genetically modified molecules in milk and risk assessment

AKPINAR A., UYSAL H. R., KESENKAŞ H.

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül 2011, cilt.22, ss.92, (Özet Bildiri)

2010

2010

Effect of Probiotics on the Allergic Diseases

AKPINAR A., AKALIN A. S., UYSAL H. R.

1st. International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2010, ss.247, (Özet Bildiri)

2010

2010

The Functional and Health Effects of Dietary Fiber: Inulin

DİNKÇİ N., AKPINAR A., AKALIN A. S., KINIK Ö.

1st. International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2010, ss.189, (Özet Bildiri)

2010

2010

Traditional Foods: why and how should be update

AKPINAR A., Yerlikaya O., UYSAL H. R., KINIK Ö.

I. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

Importance of Sensory Quality in terms of Social and Scientific in Traditional Foods.

Yerlikaya O., AKPINAR A., KINIK Ö., AKBULUT N.

I. International Symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Functional bioactive peptides sourced from milk proteins

Yerlikaya O., AKPINAR A., KINIK Ö., AKBULUT N.

II. Antiaging and Aesthetic Medicine Congress, İzmir, Türkiye, 22 Eylül 2009, ss.132, (Özet Bildiri)

2009

2009

Effect of Functional Foods on Chronic Dieases of Aging

AKPINAR A., Yerlikaya O., UYSAL H. R., KINIK Ö.

II. Antiaging and Aesthetic Medicine Congress, İzmir, Türkiye, 22 Eylül 2009, ss.130, (Özet Bildiri)

2009

2009

Fonksiyonel Süt Ürünleri

AKPINAR A., UYSAL H. R.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 Mayıs 2009, ss.71-72, (Özet Bildiri)

2009

2009

Gıda hipersentivitesi ve süt ve süt ürünlerinin hipersentivitedeki yeri. Poster Bildiri

AKPINAR A., Yerlikaya O., KINIK Ö., UYSAL H. R.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 Mayıs 2009, ss.83-84, (Özet Bildiri)

2009

2009

Günlük Süt ve Dayanıklı Sütün Farkı, Kefirin Probiyotik Rolü

UYSAL H. R., AKPINAR A.

7. Sağlık Halk Kongresi, İzmir, Türkiye, 26 Şubat 2009, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Koyun Sütü ve Değerlendirme Olanakları

UYSAL H. R., AKPINAR A.

Türkiye Koyunculuk Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 Şubat 2009, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Functional dairy food and their improvement in Turkey

AKPINAR A., Yerlikaya O., UYSAL H. R.

The 3rd İnternational Conference on Food Science and Nutrition. "Nutritional Status and food Sciences in Arab Countries", Cairo, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.49, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

Probiyotik Mikroorganizmaların Sindirim Sistemindeki Canlılığı ve Canlılıklarını Etkileyen Faktörler

Tirtom S., AKPINAR A.

Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimlerinde Ar-Ge ve İnovasyon Çalışmaları, ÇETİN AHMET, AY KADİR, ÜÇER OKTAY, TÜRK AHMET, DEMİR ALİ, ÇULHA OSMAN, MIZRAK ÖZFIRAT PINAR, DENİZ CAN İREM, YEŞİLDAĞ ESER, BAŞARAN ANIL, BAŞARI ENDER, YALKIN HÜSEYİN ERDEM, YAĞCI TUĞÇE, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, Manisa, ss.504-514, 2024

2022

2022

Use of Industrial Plants as Dairy Alternatives

AKPINAR A., YERLİKAYA O.

Industrial Plants: Economics, Production, Agricultural, Utilization and Other Aspects, Ekren Sıdıka, Editör, Iksad Publications, Ankara, ss.241-288, 2022

2022

2022

Bitki Bazlı Süt Alternatifleri ve Sürdürülebilirlik

Tirtom S., AKPINAR A.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Neriman BAĞDATLIOĞLU, Editör, SİDAŞ, Manisa, ss.325-337, 2022

2021

2021

USE OF MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS IN DAIRY PRODUCTS

YERLİKAYA O., AKPINAR A., SAYGILI D.

MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS: Economics Production Agricultural Ultilization and Other Aspects, EKREN Sıdıka, Editör, Iksad Publications, ss.335-390, 2021

2021

2021

Engeller Teknolojisi

AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N.

Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojiler, Kayaardı, Semra, Editör, Türkiye Klinkleri, Ankara, ss.64-8, 2021

2021

2021

Engeller teknolojisi

AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N.

Türkiye Klinikleri, Gıda Bilimleri Özel Konular, Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojiler., KAYAARDI SEMRA, Editör, Türkiye Klinik Yayınları, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık, Ankara, ss.64-70, 2021

2020

2020

Organik Süt

UYSAL H. R., AKPINAR A., Oktay Y., AKAN E.

Sidaş Medya, İzmir, 2020

2020

2020

Kefir ve Kımız Üretimi

AKPINAR A., UYSAL H. R.

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, Ankara, ss.205-226, 2020

2013

2013

Kefir Sağlığıma Kefil

YILMAZ C., UYSAL H. R., AKPINAR A.

E.Ü. Basımevi, İzmir, 2013

2007

2007

Kefirin özellikleri ve sağlık-beslenme açısından önemi

UYSAL H. R., AKPINAR A.

Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar, Kamil TOYGAR, Nimet BERKOK TOYGAR, Editör, BİRLİK MAATBACILIK, Ankara, ss.95-104, 2007

Desteklenen Projeler

2022 - 2023

2022 - 2023

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÇAĞINDI Ö., KAYAARDI S., SAVLAK N., AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N., ERGÖNÜL B., et al.

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Nisan 2025

Nisan 2025

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Drug Research

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

CARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

AKADEMIK GIDA

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Diğer Dergiler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 4

h-indeksi (WOS): 1