Kefir ve Kımız Üretimi


AKPINAR A., UYSAL H. R.

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, Ankara, ss.205-226, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.205-226
  • Editörler: Erkmen Osman, Erten Hüseyin, Sağlam Hidayet, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet