Atıf Formatları
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AKPINAR And H. R. UYSAL, "Kefir ve Kımız Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, 2020, pp.205-226.

AKPINAR, A. And UYSAL, H. R. Kefir ve Kımız Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, Ankara, 205-226.

AKPINAR, A., & UYSAL, H. R., (2020). Kefir ve Kımız Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.205-226), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ.

AKPINAR, ASLI, And HARUN RAŞİT UYSAL. "Kefir ve Kımız Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 205-226. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, 2020

AKPINAR, ASLI And UYSAL, HARUN R. . "Kefir ve Kımız Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ, 2020, pp.205-226.

AKPINAR, A. And UYSAL, H. R. (2020) "Kefir ve Kımız Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ.

@bookchapter{bookchapter, author ={ASLI AKPINAR And author ={HARUN RAŞİT UYSAL}, chaptertitle={Kefir ve Kımız Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık TİC. LTD. ŞTİ}, city={Ankara},year={2020} }