SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
10
Modeling the Effects of Physical Methods on Olive Bitterness Components
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.154-164, 2022 (Hakemli Dergi)

Gıdaların Kurutulmasında Ultrason Ön İşleminin Kullanımı
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.1165-1175, 2021 (Hakemli Dergi)

Statistical Methods in Optimization of Food Materials
European International Journal of Science and Technology
, cilt.8, sa.3, ss.33-40, 2019 (Hakemli Dergi)
Physicochemical characterization of olive oils obtained by ultrasound assisted extraction from different olive cultivars
International Journal of Scientific Research and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.1-10, 2018 (Hakemli Dergi)
Effects of Hydroxytyrosol on Human Health
EC Nutrition
, cilt.11, sa.4, ss.147-157, 2017 (Hakemli Dergi)
Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
AKADEMIK GIDA
, cilt.12, sa.1, ss.108-114, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
45
Optimizing Drying Techniques Using Ultrasound Pretreatment: Effects on Drying Rate, Energy Efficiency, and Product Quality in Food Science&Agriculture
4th International Conference on Chemical and Pharmaceutical Sciences: Inovation to Commercialization on 22-24 January 2025, Pakistan, Lahore, Pakistan, 22 - 24 Ocak 2025, (Özet Bildiri)
Enhanced Extraction of Polyphenols from Plant Materials Using Deep Eutectic Solvent and Ultrasound
7th International Agriculture, Environment and Health Congress, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, (Özet Bildiri)
Enhancing Drying Processes with Ozone Pretreatment : Impact on Kinetics, Energy Consumption and Product Quality in Agricultural Applications
7th International Agriculture, Environment and Health Congress, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, (Özet Bildiri)
Green Recycling: Recovery of Used Vegetable Oils
Abant 3rd International Symposium on Current Academic Studies, Bolu, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
Addressing Challenges in food Technologies and Industry: Navigating Towards a Sustainable Future
Abant 3rd International Symposium on Current Academic Studies, Bolu, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
Optimization the Freeze Drying Conditions of Olive Seeds Obtained from Domat Variety in Turkiye
International conference Journées Chevreul, Fransa, 18 Ocak 2023, (Özet Bildiri)
Optimization of the freeze-dried olive seeds obtained from Domat variety of Turkiye
The Journées CHEVREUL 2023, Paris, Fransa, 17 Ocak 2023, (Özet Bildiri)
OPTIMIZATION THE FREEZE DRYING CONDITIONS OF OLIVE SEEDS
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE), Fransa, 25 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)
The effect of different treatments on extraction of phenolic compounds from foods
Chemistry and Drug Discovery Symposium, FCCU, Department of Chemistry, Lahore, Pakistan, 21 Haziran 2022, (Özet Bildiri)
İŞLENMİŞ ZEYTİNDE SONİKASYON UYGULAMASININ MİNERAL MADDE İÇERİĞİNE ETKİSİ
5. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Aralık 2021, (Özet Bildiri)
ULTRASON ÖN İŞLEMİNİN HAM ZEYTİNLERİN KALİTATİF ÖZELLİKLERİ VE FENOLİK BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİ
5. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Aralık 2021, (Özet Bildiri)
Effect of Roasting and Drying on Phenolic Compounds and Color Properties of Domat Variety Olive Seeds
RPFOODS2021, İstanbul, Türkiye, 03 Haziran 2021, (Özet Bildiri)
Modelling the Effect of Ultrasonic Washing on the Amount of Sulfur and Quality Characteristics of Dried Apricots Using Artificial Neural Networks (ANN)
RPFOODS2021, İstanbul, Türkiye, 03 Haziran 2021, (Özet Bildiri)
Response Surface Methodology in Extraction of Bioactive Compounds from Plants.
Webinar, FCCU, Department of Chemistry, Lahore, Pakistan, 18 Aralık 2020, (Özet Bildiri)
Soğukta Muhafaza Edilmiş Gemlik Çeşidi Zeytinlerden Elde Edilen Zeytinyağlarının Yağ Asidi Kompozisyonunun ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
3.Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
Investigation the Use of Ultrasound in Desalting Olives (Zeytinlerin tuzunun giderilmesinde ultrason kullanımının araştırılması)
3.Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
Alternative Raw Materials Used in Gluten Free Diet
ULUSLARARASI GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
Cips Ambalajları Üzerindeki İfadelerin Ege Bölgesindeki Üniversite Öğrencilerinin Satın Alma Tercihleri Üzerindeki Etkisi
ULUSLARARASI GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
Determination of Quality Characteristics of Sunflower Oils Used in Different Deep Frying Processes
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
The Effects of Storage of Gemlik Olives at Different Temperatures on Oleuropein Degradation
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
Statictical Methods in Optimization of Food Materials
11 th International Statistics Days Conference, Muğla, Türkiye, 3 - 07 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Textural Properties of Optimized Chicken Roll Product
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
The Effect of Cooking Methods on Microbiological and Sensory Properties of Chicken Rolls
Second International Conference on Advances in Science, ICAS, İstanbul, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Biosensors: DNA Biosensors
International Conference on Advances in Science, ICAS, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Quantification of Bacteria in Mixed Culture Using Molecular Biology Methods
International Conference on Advances in Science, ICAS, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Recent Developments in Microbial Oil Production
International Conference on Advances in Science, ICAS, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Zeytin Baharatı Üretimi
V. Uluslararası Gıda Arge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Manisa Demirci Bölgesine Özgü Figani Efendi Eriğinden Sağlıklı ve Uzun Raf Ömrüne Sahip Doğal Atıştırmalık Ürün Geliştirilmesi
V. Uluslararası Gıda Arge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 25 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Determination the chemical and sensorial characteristics of different type of flavored butters
AOCS Annual Meeting, ORLANDO, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
The sensorial properties of olive oils extracted from Edremit cultivars harvested in different regions
AOCS Annual Meeting, ORLANDO, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Effect of ultrasound on extraction yield and quality characteristics of extra virgin olive oil
AOCS Annual Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Physically De Bittered Dried Olive Production
Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
TUZSUZ KURUTULMUŞ ZEYTİN ÜRETİMİ UNSALTED DRIED OLIVE PRODUCTION
4.Uluslararası Gıda Arge Proje Pazarı, Türkiye, 24 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Kurutulmuş Siyah Zeytin Üretimi
IV. Uluslararası Gıda Arge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 24 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Sodyum Miktarı Azaltılmış Yuvarlama Siyah Zeytin Üretimi
9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Selçuk- İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
Sodyum Miktarı Azaltılmış Salamura Yeşil Zeytin Üretimi
9.Gıda Mühendisliği Kongresi, Selçuk- İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
The Effects of Microwave Heating on Quality Characteristics of Oil Crops and Vegetable Oils.
Food Studies Congress, Prato, İtalya, 20 - 21 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
Zeytinyağı Üretiminde Ultrason Uygulamaları ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
8.Gıda Mühendisleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
Haluj is a different variation of mantı
2nd Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
Production and characteristics of olive and olive oils in Akhisar district of Turkey
2nd Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
Determination of surface properties of vegetable oils at different temperatures
2nd Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, (Özet Bildiri)