Eğitim Bilgileri
2012 - 2012
2012 - 2012Post Doktora
Universidad de Jaen, İspanya
2006 - 2011
2006 - 2011Doktora
Türkiye
2006 - 2011
2006 - 2011Doktora
Türkiye
2003 - 2006
2003 - 2006Yüksek Lisans
Türkiye
2003 - 2006
2003 - 2006Yüksek Lisans
Türkiye
1999 - 2003
1999 - 2003Lisans
Türkiye
1999 - 2003
1999 - 2003Lisans
Türkiye
1999 - 2003
1999 - 2003Lisans
Türkiye
Yaptığı Tezler
2011
2011Doktora
Bitkisel yağların vinterizasyonunda kullanılan filtre yardımcı maddelerin yağ kaybı ve yağ kalitesi üzerine olan etkileri
2011
2011Doktora
Bitkisel yağların vinterizasyonunda kullanılan filtre yardımcı maddelerin yağ kaybı ve yağ kalitesi üzerine olan etkileri
2006
2006Yüksek Lisans
Zeytin meyvesinin olgunlaşması sırasında, bileşimindeki organik asit miktarındaki değişimler ve bu değişimlerin yağ birikimiyle olan ilişkisinin araştırılması
2006
2006Yüksek Lisans
Zeytin meyvesinin olgunlaşması sırasında, bileşimindeki organik asit miktarındaki değişimler ve bu değişimlerin yağ birikimiyle olan ilişkisinin araştırılması
Yabancı Diller
Fransızca
Akademik Unvanlar / Görevler
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorProf. Dr.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
2015 - 2021
2015 - 2021Doç. Dr.
2013 - 2015
2013 - 2015Yrd. Doç. Dr.
2011 - 2013
2011 - 2013Araştırma Görevlisi
2010 - 2011
2010 - 2011Araştırma Görevlisi
2004 - 2010
2004 - 2010Araştırma Görevlisi
Yönetimsel Görevler
2015 - 2020
2015 - 20202015 - 2020
2015 - 2020Akademi Dışı Deneyim
2004 - 2004
2004 - 2004Kalite Yönetim Temsilcisi
Altınyağ Kombinaları A.Ş., Kalite Yönetim Temsilcisi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2024
2024Doktora
Kimyasal interesterifikasyon ve adsorbsiyon işleminin rafine palm oleinin monoaçilgliserol, diaçilgliserol (MAG/DAG) miktarları, erime karakteristiği ve glisidil ester ve 3-monokloropropan-1,2-diol (GE/3-MCPD) düzeyleri üzerine etkisinin araştırılması
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
K.YILDIZ(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
Ayçiçek Yağının Oksidasyon Parametreleri Ve Bazı Kalite Özelliklerinin Ağartma Toprağı Çeşidi Ve Deodorizasyon Sıcaklığına Bağlı Olarak İncelenmesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
O.YILDIZ(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
Yapay ve doğal antioksidan kullanımının palm olein yağının kızartmalık performansı, 3-MCPD/GE değişimi üzerine etkisinin incelenmesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
E.İYİLİKEDEN(Öğrenci)
2020
2020Yüksek Lisans
Farklı susam tohumu çeşitlerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağların karakterizasyonu ve oksidatif stabilitelerinin belirlenmesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
H.JASAD(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Farklı baharat kullanılarak üretilen pancar cipslerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
S.ERDOĞAN(Öğrenci)
2018
2018Doktora
Kabak Çekirdeği Yağının Mikroenkapsülasyonunun Optimizasyonu
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
Z.Aksoylu(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Farklı Hasat Dönemlerinin Ayvalık, Memecik ve Gemlik Zeytinlerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Kimyasal Özellikleri ve Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Olan Etkisi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
D.DİNÇER(Öğrenci)
2015
2015Yüksek Lisans
Akhisar zeytinlerinin yağ çıkarma öncesi farklı şekillerde bekletmenin ve sürenin zeytinyağı kalitesine etkisi
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Danışman)
T.GÖLDELİ(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
2025Investigating the role of adsorbent type and ratio in mitigating 3-MCPD and GE formation during the inhibition of palm oil chemical interesterification via earth treatment
YILDIZ K., Özdikicierler O., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Food Chemistry
, cilt.476, 2025 (SCI-Expanded)
2023
2023Comparison of the effects of oven- and microwave-roasting on the physicochemical properties and bioactive compounds of tomato seeds and oils
AKSOYLU ÖZBEK Z., YILDIZ K., GÜNÇ ERGÖNÜL P., İyilikeden E., Uzlaşır T.
European Journal of Lipid Science and Technology
, cilt.125, sa.10, 2023 (SCI-Expanded)
2022
2022Acute and 28-day repeated dose toxicity evaluations of cold pressed Pinus halepensis Mill. seed oil in mice and rats
Ait Atmane S., Ait Eldjoudi D., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Khettal B.
Regulatory Toxicology and Pharmacology
, cilt.132, 2022 (SCI-Expanded)
2021
2021Valorization of Pinus halepensis Mill. seed oil: Physicochemical characteristics, bioactive compounds, and antioxidant activity as affected by location and extraction method
Ait Atmane S., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Khettal B.
Journal of Food Processing and Preservation
, cilt.45, sa.6, 2021 (SCI-Expanded)
2020
2020Optimisation of wall material composition of freeze–dried pumpkin seed oil microcapsules: Interaction effects of whey protein, maltodextrin, and gum Arabic by D–optimal mixture design approach
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Food Hydrocolloids
, cilt.107, 2020 (SCI-Expanded)
2020
2020Determination of Physicochemical Properties, Fatty Acid, Tocopherol, Sterol, and Phenolic Profiles of Expeller–Pressed Poppy Seed Oils from Turkey
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.97, sa.6, ss.591-602, 2020 (SCI-Expanded)
2018
2018Identification of bioactive compounds and total phenol contents of cold pressed oils from safflower and camelina seeds
GÜNÇ ERGÖNÜL P., AKSOYLU ÖZBEK Z.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.12, sa.4, ss.2313-2323, 2018 (SCI-Expanded)
2015
2015The effect of different filter aid materials and winterization periods on the oxidative stability of sunflower and corn oils
GÜNÇ ERGÖNÜL P., Nergiz C.
CYTA - Journal of Food
, cilt.13, sa.2, ss.174-180, 2015 (SCI-Expanded)
2013
2013The effect of refining step on the changes in viscosity values of vegetable oils
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Pakistan Journal of Agricultural Sciences
, cilt.50, sa.3, ss.421-425, 2013 (SCI-Expanded)
2013
2013Fatty acid compositions of six wild edible mushroom species
GÜNÇ ERGÖNÜL P., AKATA I., KALYONCU F., ERGÖNÜL B.
The Scientific World Journal
, cilt.2013, 2013 (SCI-Expanded)
2010
2010Determination of organic acids in olive fruit by HPLC
GÜNÇ ERGÖNÜL P., Nergiz C.
Czech Journal of Food Sciences
, cilt.28, sa.3, ss.202-205, 2010 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
2025Investigation of 3-monochloropropane-1,2-diol and glycidyl ester levels in French fries obtained after frying process using palm olein oil with artificial and natural antioxidants
YILDIZ K., İyilikeden E., Yıldız O., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Nutrition and Food Science
, cilt.55, sa.2, ss.472-480, 2025 (ESCI)
2020
2020A promising food waste for food fortification: Characterization of dried tomato pomace and its cold pressed oil
AKSOYLU ÖZBEK Z., Çelik K., GÜNÇ ERGÖNÜL P., HEPÇİMEN A. Z.
Journal of Food Chemistry and Nanotechnology
, cilt.6, sa.1, ss.9-17, 2020 (Scopus)
2008
2008Changes in fatty acid profiles and omega fatty acid contents of selected vegetable oils during refining process
GÜNÇ ERGÖNÜL P., ERGÖNÜL B.
Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry
, cilt.7, sa.2, ss.2655-2660, 2008 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
2024Consumers’ Acceptence, Behaviours and Attitudes Towards Genetically Modified Foods (GMD)
YILDIZ K., YILDIZ D., GÜNÇ ERGÖNÜL P., ERGÖNÜL B.
10. Internatıonal Paris Congress on Socıal Sciences and Humanities, Paris, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, ss.395-406, (Tam Metin Bildiri)
2024
2024CONSUMER ACCEPTENCE, BEHAVIORS AND ATTITUDES TOWARDS GENETICALLY MODIFIED FOODS (GMF)
YILDIZ K., YILDIZ D., GÜNÇ ERGÖNÜL P., ERGÖNÜL B.
10. INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES & HUMANITIES, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)
2023
2023A research on the determination of some bioactive properties of Helichrysum arenarium (L.) oil obtained by maseration method .
ÇELİK K., Tezcan B., Lermioğlu E. B., İşitmezoğlu B., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Türkiye, 11 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
2022
2022Geleneksel Ekstraksiyon Tekniklerine Alternatif: Yeşil Teknoloji Ekstraksiyon Yöntemleri
Dinçer D., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, Türkiye, 10 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Yapay ve Doğal Antioksidan Katkılı Palm Olein Yağı ile Derin Yağda Kızartılan Patateslerin 3-MCPD & GE Seviyelerinin İncelenmesi
ÇELİK K., İyilikeden E., Yıldız O., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 03 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Bitkisel Sıvı Yağlarda Isıl İşlem Kontaminantları: 3-MCPD & GE
İyilikeden E., ÇELİK K., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, 10 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Kimyasal İnteresterifikasyon ve Topraklama İşleminin Palm olein Yağında 3-MCPD & GE Seviyeleri Üzerine Etkisi ve Erime Karakteristiğinin İncelenmesi
ÇELİK K., İyilikeden E., GÜNÇ ERGÖNÜL P., ÖZDİKİCİERLER O.
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 03 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Ege Bölgesi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Etil Alkol ve Etil Ester Değişimlerinin İncelenmesi
Tibet U., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, 03 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Valuable oily seeds / cold pressed seed oils, world market and risk of the contaminants during supply chain
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Edible oils and fats: innovation and sustainability in production and control, İtalya, 15 Haziran 2022, (Özet Bildiri)
2021
2021Does Wall Material
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
18 th Euro Fed Lipid Congress, Almanya, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
2019
2019Determination of some chemical properties of beetroot chips produced by using different spices
Erdoğan S., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Uluslararası Erciyes Tarım, Hayvancılık ve Gıda Bilimleri Konferansı, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019THE EFFECT OF USING SPICES ON PHYSICAL, SENSORIAL PROPERTIES AND VITAMIN C CONTENT OF RED BEET CHIPS
Erdoğan S., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS, 7 - 08 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF ALGERIAN AND TURKISH PINUS HALEPENSIS SEED OILS EXTRACTED BY DIFFERENT METHODS
Ait Atmane S., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Bachra K.
World Oil seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
2019Determination of Consumers' behaviors towards irridiated foods
ERGÖNÜL B., ÇELİK K., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
BIALIC 2019, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi
Erdoğan S., Çelik K., GÜNÇ ERGÖNÜL P., ERGÖNÜL B.
International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.2578-2584, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Effects of wall materials composition on physical structure of pumpkin seed oil-in-water emulsions
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
IV International Conference on Food Chemistry and Technology, Berlin, Almanya, 5 - 07 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
2018
2018Characteristics of Pumpkin Seed Oil Powder Microencapsulated by Freeze–drying
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
XIIIth International Conference on Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2017
2017Evaluation of Olive Oil Industrial By-Product Pomace in Oil Industry
Göldeli T., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Can Pehlivan B.
I. International University Industry Cooperation, R D and Innovation Congress, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Physicochemical Characterization of Cold – pressed Flaxseed Oils from Different Varieties
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Kayapunar Y., Evirgen S.
15 th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Physicohemical Characterization of Cold-Pressed Flaxseed Oils from Different Varieties
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Kayapunar Y., Evirgen S.
15.EuroFed Lipid Congress, Uppsala, İsveç, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017THE EFFECTS OF DIFFERENT HOLDING TYPES AND PERIODS ON SENSORIAL PROPERTIES OF OIL OBTAINED FROM OLIVES FROM AKHISAR REGION
GÜNÇ ERGÖNÜL P., Göldeli T.
15 th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Soğuk Pres Kabak Çekirdeği Yağının Liyofilizasyonla Enkapsülasyonu
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, 25 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
2017
2017Yağların Liyofilizasyonla Enkapsülasyonuna Genel Bir Yaklaşım
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
3.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017YAĞLARIN LİYOFİLİZASYON TEKNİĞİ İLE ENKAPSÜLASYONUNAGENEL BİR YAKLAŞIM
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
3. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Farklı Bekletme Şekil ve Sürelerinin Akhisar Yöresi Zeytinlerinden Elde Edilen Yağın Aroma Bileşenleri Üzerine Etkileri
Göldeli T., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
3. bİTKİSEL yAĞ kONGRESİ, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2016
2016Some Physical and Chemical Properties of Cold Pressed Oils from Different Poppy Seed Varieties in Turkey
AKSOYLU Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
14th Euro Fed Lipid Congress, Ghent, Belçika, 18 - 21 Eylül 2016
2015
2015Bitkisel Yağ Üretiminde Membran Filtrasyon Teknolojisi 1
GÜNÇ ERGÖNÜL P., İsmet Barış B., İrem Ö.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Selçuk, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.43, (Özet Bildiri)
2015
2015Some Physicochemical Characteristics of Cold Pressed Safflower Oils from Local Turkish Varieties
GÜNÇ ERGÖNÜL P., NERGİZ C.
13th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Ketencik Bitkisinin ve Soğuk Pres Yöntemi ile Elde Edilen Yağının Bazı Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P., Merve S., Sema K.
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2015
2013
2013Zeytinyağı Üretiminde Ultrason Uygulamaları ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
AYDAR A. Y., YILDIZ H., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
8.Gıda Mühendisleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
2024Chapter 18: Chemistry and properties of Physalis peruviana roots . Cultivation, Processing, Chemistry, and Functionality
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Handbook of Goldenberry (Physalis Peruviana), Fawzy Ramadan Mohamed, Editör, Academic Press , ss.497-506, 2024
2022
2022Chapter 3. Utilisation of oilseed meals in food industry
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Waste to Food Returning nutrients to the food chain, , Editör, Springer, ss.47-102, 2022
2022
2022Clove (Syzygium aromaticum) and eugenol toxicity
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Clove ( Syzygium Aromaticum): Chemistry, Functionality and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , Oxford, ss.267-314, 2022
2022
2022Utilisation of oilseed meals in food industry
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Waste to Food - Returning nutrients to the food chain, Smetana, Sergiy; Zuin Zeidler, Vania; Pleissner, Daniel, Editör, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, ss.47-102, 2022
2022
2022FATTY ACID COMPOSITION OF OILSEED PLANTS
GÜNÇ ERGÖNÜL P., ERGÖNÜL B., Dinçer D.
INDUSTRIAL PLANTS: ECONOMICS, PRODUCTION, AGRICULTURAL, UTILIZATION AND OTHER ASPECTS, Sıdıka Ekren, Editör, IKSAD, ss.159-209, 2022
2021
2021Microencapsulation Technology: An Alternative Preservation Method for Opuntia spp. Derived Products and Their Bioactive Compounds
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., TAŞKIN B.
Opuntia spp.: Chemistry, Bioactivity and Industrial Applications, Ramadan M.F., Ayoub T.E.M., Rohn S., Editör, Springer, Cham, ss.799-825, 2021
2020
2020High-Energy Emulsification Methods for Encapsulation of Lipid-Soluble Antioxidants
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., Aboudzadeh M. A.
Emulsion-based encapsulation of antioxidants, Mohammad Ali Aboudzadeh, Editör, Springer International Publishing, ss.41-107, 2020
2020
2020Cold pressed pumpkin seed oil
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.219-229, 2020
2020
2020Cold pressed poppy seed oil
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.231-239, 2020
2020
2020Cold pressed camelina (Camelina sativa L.) seed oil
GÜNÇ ERGÖNÜL P., AKSOYLU ÖZBEK Z.
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.255-266, 2020
2020
2020Cold pressed soybean oil
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.575-585, 2020
2020
2020Cold pressed safflower (Carthamus tinctorius L.) seed oil
GÜNÇ ERGÖNÜL P., AKSOYLU ÖZBEK Z.
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.323-333, 2020
Desteklenen Projeler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorFarklı Ön İşlemlerin, Bamya Tohumu Yağının Fenolik Bileşik İçeriğine ve Depolama Süresince Ransimat Yöntemiyle Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYDAR A. Y., YILMAZ T., AKSOYLU ÖZBEK Z., BERKEL KAŞIKÇI M., ÖZYİĞİT E., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorProbiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi ve Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2022 - 2023
2022 - 2023Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞINDI Ö., KAYAARDI S., SAVLAK N., AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N., ERGÖNÜL B., et al.
2022 - 2023
2022 - 2023Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
BOZATLI S. B., AKSOYLU ÖZBEK Z., YILDIZ K., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2022 - 2023
2022 - 2023Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkılı Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmes
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü), AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., YILDIZ K.
2022 - 2023
2022 - 2023Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkili Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., BOZATLI S. B. (Yürütücü)
2020 - 2022
2020 - 2022Soğuk Pres Çam Fıstığı Yağının Antioksidan ve Antienflamatuvar Özelliklerinin İncelenmesi ve Olası Etki Mekanizması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALCAN E., BATIR M. B., KAYA E., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2021 - 2021
2021 - 2021Kimyasal İnteresterifikasyon ve Adsorbsiyon İşleminin Rafine Palm Oleinin Monoaçilgliserol, Diaçilgliserol (MAG/DAG) Miktarları, Erime Karakteristiği ve Glisidil Ester ve 3-Monokloropropan-1,2-diol (GE / 3-MCPD) Düzeyleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
ÖZDİKİCİERLER O., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2018 - 2019
2018 - 2019Farklı Baharat Kullanılarak Üretilen Pancar Cipslerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2017 - 2018
2017 - 2018Farklı Hasat Dönemlerinin Ayvalık, Memecik Ve Gemlik Zeytinlerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Fenolik Bileşenleri İçeriğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2017 - 2018
2017 - 2018Kabak Çekirdeği Yağının Mikroenkapsülasyonunun Optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü), AKSOYLU ÖZBEK Z.
2015 - 2016
2015 - 2016Türkiye de Tarımı Yapılan Yerli Haşhaş Çekirdeği Çeşitlerinden Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Yağların Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2015 - 2016
2015 - 2016Türkiye de tarımı yapılan yerli haşhaş çekirdeği çeşitlerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağların karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
2013 - 2016
2013 - 2016Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Bazı Meyve Çekirdeği Yağlarının Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2013 - 2015
2013 - 2015Yağ Çıkarma Öncesi Farklı Bekletme Şekil ve Sürelerinin Akhisar Yöresi Zeytinlerinden Elde Edilen Yağın Kalitesine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2012 - 2012
2012 - 2012The Determination of the polycyclic aromatic hydrocarbons PAHs present in olive oils produced in Turkey and Spain
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P., Villasclaras S. S.
2011 - 2012
2011 - 2012
Celal Bayar Üniversitesi Gıda Güvenliği Laboratuarlarının Geliştirilmesi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2008 - 2010
2008 - 2010Bitkisel yağların vinterizasyonunda kullanılan filtre yardımcı maddelerin yağ kaybı ve yağ kalitesi üzerine olan etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2007 - 2009
2007 - 2009Sinbiyotik Keçi Peyniri Üretim Olanakları Üzerine Araştırmalar
TÜBİTAK Projesi
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
2004 - 2006
2004 - 2006Zeytin Meyvesinin Olgunlaşması Sırasında Bileşimindeki Organik Asit Miktarındaki Değişimler ve Yağ Birikimiyle Olan İlişkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Nisan 2025
Nisan 2025EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025CYTA - JOURNAL OF FOOD
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025CHEMISTRY CENTRAL JOURNAL
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025AFRICAN JOURNAL OF PHARMACY AND PHARMACOLOGY
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD ANALYTICAL METHODS
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025JOURNAL OF FOOD RESEARCH
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025FOOD CONTROL
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2016
Ocak 2016GRASAS Y ACEITES
Diğer Dergiler
Ocak 2016
Ocak 2016