Dr. Öğr. Üyesi CEYDA SÖBELİ


MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA TEKNOLOJİSİ

Metrikler

Yayın

83

Atıf (Scopus)

33

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

12

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2012 - 2019

2012 - 2019

Doktora

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Türkiye

2008 - 2012

2008 - 2012

Yüksek Lisans

Türkiye

2004 - 2008

2004 - 2008

Lisans

Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Doktora

Kanatlı kemiklerindeki kalıntı etlerden elde edilmiş protein hidrolizatlarından dondurarak kurutma yöntemi ile et tozu üretim optimizasyonu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi

2011

2011

Yüksek Lisans

Yeşil çay ve kekik ekstraktlarının tavuk eti kalitesine etkisi

Yabancı Diller

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Manisa Celal Bayar Üniversitesi

2010 - 2023

2010 - 2023

Araştırma Görevlisi

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2009

2009 - 2009

Gıda Mühendisi

Buzdağı İletişim Sist. İth. İhr. Tur. Ltd. Şti.-Fiesta Buz, Gıda Mühendisi

2005 - 2005

2005 - 2005

Gıda Mühendisi

Iber Otel Bodrum Princess , Gıda Mühendisi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Yalın Üretim

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

Hazır Yemek Teknolojisi

Araştırma Projesi

İşletmede Mesleki Eğitim

Yalın Üretim

Proje Semineri

Teknoloji Uygulamaları-I

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

İşletmede Mesleki Eğitim

Sosyal Sorumluluk Projesi

Araştırma Projesi

Hazır Yemek Teknolojisi

İş Yeri Uygulama Eğitimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Analizleri ve Değerlendirme

Gıda Ambalajlama ve Paketleme

Zeytin Sanayi Hijyen ve Sanitasyon

Gıda Ambalajlama ve Paketleme

Gıda Analizleri ve Değerlendirme

Zeytin Sanayi Hijyen ve Sanitasyon

ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

Lisans Çift Anadal

Lisans Çift Anadal

Gıda Endüstrisinde Yalın Üretim ve Yönetim

Soğuk Tekniği ve Teknolojisi

Yenilikçilik ve Proje Yönetimi

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

FACTORS AFFECTING CONSUMER ACCEPTANCE IN ENRICHED PROCESSED MEAT PRODUCTS

YILDIZ D., ÇELİK K., SÖBELİ C., KAYAARDI S.

10th International Paris Congress on Social Sciences and Humanities, Paris, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları

SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D.

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.23, (Özet Bildiri)

2023

2023

Probiotic and prebiotic effect of breast milk on baby nutrition

AKPINAR A., SÖBELİ C., ERDAĞ AKCA E.

2nd Edition of International Conference on Probiotics and Prebiotics, İtalya, 19 - 20 Haziran 2023, ss.45-46, (Özet Bildiri)

2023

2023

Değerli Bir Atık Olan Peynir Altı Suyunun Probiyotik Fermente İçecek Üretiminde Kullanımı

Doğan S., SÖBELİ C.

7 th International Students Science Congress, Türkiye, 12 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

Kanatlı Sakatatı Ciğerin Nugget Formunda Değerlendirilmesi

BENZER GÜREL D., YILMAZ M., YILDIZ D., AVŞAR E., SÖBELİ C., UYARCAN M.

6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.456-459, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Tahıl bazlı bebek ve küçük çocuk ek gıdalarında aflatoksinlerin önemi

YILDIZ D., SÖBELİ C., UYARCAN M., ERDAĞ E., KAYAARDI S.

Çocuklar İçin Güvenli Gıda (SAFFI) Sempozyumu, 17 - 18 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

DETERMINATION OF PROBIOTIC VIABILITY IN HONEY ADDED YOGURTS ENRICHED WITH DIFFERENT PROBIOTICS AND PREBIOTICS

SÖBELİ C., ERDAĞ E., AKPINAR A.

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

THE UTILIZATION OF PECTIN EXTRACTED FROM WATERMELON SKIN AS AN EMULSIFIER IN HAMBURGER PATTIES

YILDIZ D., UYARCAN M., SÖBELİ C., Karakulak E., KAYAARDI S.

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

. Effects Of Electrospinning Paramethers On Production Of Poly(Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

2022

2022

Effects of Electrospinning Parameters on Production of Poly (Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

2022

2022

Probiotic Viability in Honey Added Yogurts Enriched with Different Probiotics and Prebiotics

SÖBELİ C., ERDAĞ AKCA E., AKPINAR A.

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022, ss.1, (Özet Bildiri)

2022

2022

Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoaktif Bileşenlerin Yeri

ERDAĞ E., SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D., AKPINAR A.

Symposium on Safe Food for Infants -SAFFI, Manisa, Türkiye, 17 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Bitki Bazlı Et Alternatiflerinde Kullanılan Bileşenler

KAYAARDI S., KARAKULAK E., SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2022

2022

Bitki Bazlı Et Alternatifi Sektörüne Genel Bir Bakış

ÖZDİL O., KAYAARDI S., SÖBELİ C., UYARCAN M.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, ss.32, (Özet Bildiri)

2022

2022

Et Endüstrisinde Ultrases Tekniğinin Kullanımı

YILDIZ D., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, ss.154-155, (Özet Bildiri)

2022

2022

Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoakitf Bileşenlerin Yeri

ERDAĞ AKCA E., SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D., AKPINAR A.

Çocuklar İçin Güvenli Gıda Sempozyumu (SAFFI), Manisa, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Vişne Posasından Biyoaktif Bileşenlerin Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu

YILDIZ D., SÖBELİ C., UYARCAN M.

Ulusal Meyvecilik Sempozyumu, 27 Eylül 2022, ss.121, (Özet Bildiri)

2020

2020

Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formulasyonlar ile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi

YILDIZ D., UYARCAN M., SÖBELİ C.

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.134, (Özet Bildiri)

2020

2020

Et Tüketiminde Yeni Bir Alternatif: Et Cipsi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., UYARCAN M., KARATAŞ H. Ç.

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020

2020

2020

Kanatlı Kemiklerindeki Kalıntı Etlerden Et Tozu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

SÖBELİ C., KAYAARDI S.

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

2020

2020

Geleneksel Fermente Sucuk Üretiminde Kefir Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine Etkisi

UYARCAN M., SÖBELİ C., AKPINAR A., KAYAARDI S.

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 06 Eylül 2020, (Özet Bildiri)

2019

2019

Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri

KAYAARDI S., DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C.

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.65, (Özet Bildiri)

2019

2019

Doğal Gıda Koruyucularının Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi

KAYAARDI S., DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C.

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.63, (Özet Bildiri)

2019

2019

Dairy protein vs meat and plants for muscle health

AKPINAR A., YERLİKAYA O., SÖBELİ C.

IDF WORLD DAIRY SUMMIT, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları

SÖBELİ C., AKPINAR A., UYARCAN M., DAĞBAĞLI S., KAYAARDI S.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.121-122, (Özet Bildiri)

2019

2019

Gıda Alerjenleri ve Sanitasyonla İlişkisi

UYARCAN M., SÖBELİ C., AKPINAR A., DAĞBAĞLI S., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.166, (Özet Bildiri)

2019

2019

Electrospinning Nanofıbers Used In Food Packaging Applications

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

2019

2019

Electrospinning Nanofibers Used In Food Packaging Applications

DAĞBAĞLI S., AKPINAR A., UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

2019

2019

Gıda Proseslerinin Optimizasyonunda Cevap Yüzey Yöntemi

DAĞBAĞLI S., SÖBELİ C., AKPINAR A., UYARCAN M., KAYAARDI S.

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.167, (Özet Bildiri)

2017

2017

Vurgulu Işık Tekniğinin Tavuk Etinin Bazı Kalite Niteliklerine Etkisi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., UYARCAN M.

7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Kuşadası/AYDIN, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

Etlik Piliç Yemlerine Farklı Oranlarda İlave Edilen Konjuge Linoleik Asitin KLA Piliç Etinin Tekstürü Üzerine Etkisi

SÖBELİ C., KAYAARDI S., YILDIRIM M.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Ready to eat fish ball produced by sous vide technology

YILMAZ T., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S.

2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Effects of pomegranate Punica granatum L byproducts addition on quality characteristics of chicken meatball

UYARCAN M., SÖBELİ C., AKSOYLU Z., KAYAARDI S.

2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

Türkiye deki ve Yurtdışındaki Tüketicilerin Et ve Et Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.38-39, (Özet Bildiri)

2015

2015

Gıda İşletmelerinde Sanitasyonun ATP Biyolüminesans Yöntemiyle Belirlenmesi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.184-185, (Özet Bildiri)

2015

2015

Quality Characteristics of Yoghurt Produced from Pulsed Light Treated Milk

KAYAARDI S., KARAGÖZLÜ C., SÖBELİ C.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

Farklı Ultrason Parametrelerinin Tavuk Eti Kurutma Sürecine Etkilerinin Araştırılması

KAYAARDI S., YILMAZ T., SÖBELİ C., AKKARA M., İNAN U. H.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

Ultrason Uygulamasının Tavuk Etinin Kurutulması Üzerine Etkisi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M., Akgün I., Bayır D., BOZDAĞ S. E., et al.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

2014

2014

Çay Kateşini ve Farklı Ambalajlama Metotlarının Yarı Pişmiş Hindi Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M., DORUK D., IŞIK N., KAYMAZ F. P.

3. Et Ürünleri Çalıştayı “Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

2013

2013

The Effect of Traditional Manisa Mesir Paste Spices on the Sensory and Textural Quality of Sucuk

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

The Effects of Green Tea and Thyme Extract Injection On The Quality of Chicken Meat

SÖBELİ C., KAYAARDI S.

59th International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Et Ürünlerinde Nitrit Nitrat Kullanımına Alternatif Uygulamalar

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M., ÜNDAN T., ALDEMİR T.

4. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

Kanatlı Etlerinin Depolanmasında Akıllı Etiket Kullanımı Üzerine Bir Araştırma

KAYAARDI S., SÖBELİ C., KAYA T.

VII. Uluslararası Ambalaj Kongre ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Kanatlı Beslemede Kullanılan Farklı Diyetlerin Et Kalitesine Etkisi

SÖBELİ C., AKKARA M., KAYAARDI S.

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

Tavuk Köftesinde Doğal Antioksidantların Lipid Oksidasyonu ve Bazı Kimyasal Nitelikler Üzerine Etkisi

KAYAARDI S., GÜÇLÜ A., SÖBELİ C.

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Kanatlı Eti Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri Ve Baharatlar

SÖBELİ C., KAYAARDI S.

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Farklı Kaplama ve İç Materyal Formülasyonlarının Kanatlı Eti Ürünlerinin Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., AKKARA M., GÖREN B., ALDEMİR Ö.

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Etlerin Kurutulmasında Kullanılan Yeni Teknikler

KAYAARDI S., AKKARA M., SÖBELİ C., ÇETİNKAYA B., ALPASLAN A.

II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Manisa İli Geleneksel Mesir Macunu Baharatlarının Sucuğun Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi

KAYAARDI S., SÖBELİ C., UYARCAN M.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.359, (Özet Bildiri)

2011

2011

Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi

KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ZENGİN C.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

Etin Olgunlaşması Sırasında Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler

KAYAARDI S., ZENGİN C., TALU P.

V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Rigor Mortis Oluşumu Sırasında Meydana Gelen Biyokimyasal Değişimler

KAYAARDI S., TALU P., ZENGİN C.

V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Sucuk Formulasyonuna Karıştırılan Farklı Et Türlerinin Saptanmasında Kullanılan Yeni Teknikler

KAYAARDI S., AKKARA M., ZENGİN C.

I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Doğal Fermente Sucukların Mikroflorasının Moleküler Metodlarla Belirlenmesi

KAYAARDI S., AKKARA M., ZENGİN C.

I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Isıl İşlem Uygulamanın Türk Sucuğunun Kalite Niteliklerine Etkisi

KAYAARDI S., ZENGİN C.

I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Sucuk Üretiminde Kullanılan Ambalajlama Yöntemleri

KAYAARDI S., ZENGİN C., AKKARA M.

I. Et Ürünleri “Sucuk” Çalıştayı., Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Et Endüstrisinde Aktif ve Akıllı Paketleme Sistemleri

KAYAARDI S., ZENGİN C., KASIM S., ÇATAL A.

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Gıda Endüstrisinde Kitosanın Ambalaj Materyali Olarak Kullanımı

KAYAARDI S., ZENGİN C.

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Hayvansal Kaynaklı Yenilebilir Film ve Kaplamalar

ZENGİN C., BAŞKURT E.

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Et Endüstrisinde Kullanılan Ambalajlama Yöntemleri

ZENGİN C., KAYAARDI S.

VI. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Manisa İli Geleneksel Gıdası Manisa Kebabı ve Ürün Özellikleri

KAYAARDI S., ZENGİN C.

1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Hayvancılıkta İzlenebilirlik

KAYAARDI S., ZENGİN C.

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

The Antimicrobial And Antioxidant Effect Of Garlic And Onion On Chicken Meatballs

KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ONUR R. H., ZENGİN C.

8th International Conference of Food Physics, Plovdiv, Bulgaristan, 24 - 27 Eylül 2008, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2022

2022

Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, BAĞDATLIOĞLU NERİMAN, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.119-127, 2022

2022

2022

Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .

UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.119-127, 2022

2022

2022

Hazır Yemek Sektöründe Atık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Yaklaşımları

SÖBELİ C.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.279-286, 2022

2022

2022

Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.119-127, 2022

2022

2022

SOYBEAN AS A PROTEIN SOURCE FOR PLANT-BASED MEAT ALTERNATIVES

SÖBELİ C.

INDUSTRIAL PLANTS: ECONOMICS, PRODUCTION, AGRICULTURAL, UTILIZATION AND OTHER ASPECTS, Ekren Sıdıka, Editör, İKSAD PUBLISHING, Ankara, ss.321-333, 2022

2022

2022

Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

KAYAARDI S., ATMACA I., UYARCAN M., SÖBELİ C., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, BAĞDATLIOĞLU NERİMAN, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.359-367, 2022

2022

2022

Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

KAYAARDI S., Atmaca I., UYARCAN M., SÖBELİ C., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.359-367, 2022

2022

2022

Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

UYARCAN M., SÖBELİ C., KAYAARDI S., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.119-127, 2022

2022

2022

Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

KAYAARDI S., ATMACA I., UYARCAN M., SÖBELİ C., YILDIZ D.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.359-367, 2022

2021

2021

MEDICINAL AROMATIC PLANTS AND THEIR USE IN MEAT AND MEAT PRODUCTS

SÖBELİ C.

MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS: Economics Production Agricultural Ultilization and Other Aspects, Assoc. Prof. Dr. Sıdıka Ekren, Editör, İksad Publishing House, ss.267-298, 2021

2021

2021

Ultraviyole ve Vurgulu Işık Teknolojisi

SÖBELİ C.

Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojiler, Kayaardı Semra, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.9-15, 2021

2017

2017

Et ve Et Ürünleri Analizleri

KAYAARDI S., UYARCAN M., SÖBELİ C.

Sidas Yayıncılık Ltd. Şti, İzmir, 2017

Desteklenen Projeler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Bitki Bazlı Protein Kaynaklarından Sürdürülebilir Et Alternatifleri Üretimi Yatırım Projesi

CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi

UYARCAN M., ÖZDİL O., ÖZDİL O., KAYAARDI S., SÖBELİ C., ÇELİK F.

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Et Alternatifi Bitki Bazlı Burger, Köfte ve Kaplamalı Ürünlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SÖBELİ C., UYARCAN M., YILDIZ D., KAYAARDI S. (Yürütücü)

2021 - 2022

2021 - 2022

Et Cipsi Üretiminde Farklı Marinasyon Tekniklerinin Ürün Kalitesine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SÖBELİ C., KARATAŞ H. Ç., KAYAARDI S. (Yürütücü)

2015 - 2018

2015 - 2018

Vurgulu Işık Uygulamasının Sığır Eti Kalitesi Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S. (Yürütücü)

2015 - 2016

2015 - 2016

VURGULU IŞIK UYGULAMASININ BAZI GIDALARIN KALİTE NİTELİKLERİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SÖBELİ C.

2009 - 2011

2009 - 2011

YEŞİL ÇAY VE KEKİK EKSTRAKTLARININ TAVUK ETİ KALİTESİNE ETKİSİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SÖBELİ C., KAYAARDI S. (Yürütücü)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2016

Ocak 2016

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD QUALITY

Diğer Dergiler