Metrikler
Eğitim Bilgileri
1987 - 1995
1987 - 1995Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1985 - 1987
1985 - 1987Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
1980 - 1984
1980 - 1984Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
1995
1995Doktora
Üzüm pekmezi üretimi sırasında oluşan başlıca ürünlerin araştırılması
Ege Üniversitesi
1987
1987Yüksek Lisans
Süzme balların cam kavanozda depolanmaları sırasında şekerlerde meydana gelen değişmeler
Ege Üniversitesi
Yabancı Diller
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Akademik Unvanlar / Görevler
2011 - Devam Ediyor
2011 - Devam EdiyorProf. Dr.
2000 - 2010
2000 - 2010Doç. Dr.
1995 - 2000
1995 - 2000Yrd. Doç. Dr.
Yönetimsel Görevler
2017 - 2023
2017 - 20232011 - 2021
2011 - 20212007 - 2009
2007 - 20091999 - 2002
1999 - 2002Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2024
2024Doktora
Hint inciri (Opuntia ficus-indica) meyvesinin fonksiyonel amaçlı gıda ürünlerinde değerlendirilmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
E.ERBAY(Öğrenci)
2023
2023Yüksek Lisans
Manisa'da Yetişen Bazı Tarım Ürünlerinin Pestisit Kalıntıları Açısından Değerlendirilmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
L.YEŞİM(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Nar ekşilerine şeker şurupları ilavesi ile yapılan tağşişin FTIR-ATR spektroskopisi ile belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
G.SİMGE(Öğrenci)
2021
2021Yüksek Lisans
Bir konaklama işletmesinde kalite fonksiyon göçeriminin uygulanması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.SEVEN(Öğrenci)
2021
2021Yüksek Lisans
Bala farklı oranlarda mısır şurubu katılarak yapılan tağşişin FTIR-ATR spektroskopisi ile belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
S.ÇİMEN(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Çiğ süt kalitesi üzerine hijyen eğitiminin etkisi: Balıkesir Sındırgı örneği
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
Ş.ÇALIŞKAN(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Geleneksel Uşak tarhanasının mineral biyoyararlılığının in vitro sindirim ortamında araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.ÇİMER(Öğrenci)
2018
2018Doktora
Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
M.BERKEL(Öğrenci)
2017
2017Doktora
Zeytinyağı ekstraksiyonunda ultrason uygulamasının yağın verimi ve kalite özellikleri üzerine etkisi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.YÜKSEL(Öğrenci)
2017
2017Yüksek Lisans
Vakum pişirmenin sert şeker kalite karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ve işlem parametrelerinin optimizasyonu
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
Y.ŞEN(Öğrenci)
2015
2015Yüksek Lisans
Diyetimizde yer alan bazı sebzelerdeki fenolik bileşiklerin in vitro sindirim uygulaması ile biyoyararlılıklarının belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
M.ARSLAN(Öğrenci)
2011
2011Yüksek Lisans
Bazı fermente süt ürünlerinin antioksidan özelliklerinin araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.TAŞKIN(Öğrenci)
2011
2011Yüksek Lisans
Mikroenkapsüle edilmiş yumurta tozununun depolanması sırasında yağ asitleri kompozisyonunda meydana gelen değişimler
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
G.SUSYAL(Öğrenci)
2009
2009Yüksek Lisans
Farklı pişirme koşullarının bazı nohut çeşitlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.KOPAÇ(Öğrenci)
2005
2005Yüksek Lisans
Sterilizasyon yöntemlerinin baharatların antioksidan aktiviteleri ve renk üzerine etkilerinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
S.ORMAN(Öğrenci)
2001
2001Yüksek Lisans
Güneşte kurutulmuş domateslerin depolanması sırasında meydana gelen değişmeler
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.DEMİRBÜKER(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024Bioaccessibility of phenolic compounds and antioxidant activity in raw and pickled capers
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.61, sa.1, ss.106-116, 2024 (SCI-Expanded)
2022
2022Assessment of the bioaccessibility of phenolic compounds and antioxidant activity in raw and pickled white cabbage and gherkins
Kaşikçi M. B., BAĞDATLIOĞLU N.
Italian Journal of Food Science
, cilt.34, sa.4, ss.1-10, 2022 (SCI-Expanded)
2017
2017Effect of ultrasound on olive oil extraction and optimization of ultrasound-assisted extraction of extra virgin olive oil by response surface methodology (RSM)
AYDAR A. Y., BAĞDATLIOĞLU N., Köseoglu O.
Grasas y Aceites
, cilt.68, sa.2, 2017 (SCI-Expanded)
2013
2013The effect of irradiation on antioxidant activities of sage, oregano and basil
BAĞDATLIOĞLU N., Taskin B., Orman S.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.48, sa.11, ss.2438-2440, 2013 (SCI-Expanded)
2012
2012Effect of manipulation of incubation temperature on fatty acid profiles and antioxidant enzyme activities in meat-type chicken embryos
Yalçin S., BAĞDATLIOĞLU N., Yenisey C., Siegel P., Özkan S., Akşit M.
Poultry Science
, cilt.91, sa.12, ss.3260-3270, 2012 (SCI-Expanded)
2011
2011Improving Functionality of Whole Egg Powder by the Addition of Gelatine, Lactose, and Pullulan
Koç M., Koç B., Susyal G., Yilmazer M. S., BAĞDATLIOĞLU N., ERTEKİN F.
Journal of Food Science
, cilt.76, sa.9, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Effect of maternal corticosterone on utilisation of residual yolk sac fatty acids by developing broiler embryo
Yalçin S., BAĞDATLIOĞLU N., Babacanoğlu Çakır E.
British Poultry Science
, cilt.52, sa.2, ss.264-272, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Functional and physicochemical properties of whole egg powder: Effect of spray drying conditions
Koç M., Koç B., Susyal G., Yilmazer M. S., ERTEKİN F., BAĞDATLIOĞLU N.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.48, sa.2, ss.141-149, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Physicochemical characterization of whole egg powder microencapsulated by spray drying
Koç M., Koç B., Yilmazer M. S., ERTEKİN F., Susyal G., BAĞDATLIOĞLU N.
Drying Technology
, cilt.29, sa.7, ss.780-788, 2011 (SCI-Expanded)
2010
2010Heavy metal levels in leafy vegetables and some selected fruits
BAĞDATLIOĞLU N., Nergiz C., Ergonul P. G.
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, cilt.5, sa.3, ss.421-428, 2010 (SCI-Expanded)
2008
2008Acclimation to heat during incubation. 2. Embryo composition and residual egg yolk sac fatty acid profiles in chicks
Yalçin S., BAĞDATLIOĞLU N., Bruggeman V., Babacanoğlu Çakır E., Uysal I., Buyse J., et al.
Poultry Science
, cilt.87, sa.6, ss.1229-1236, 2008 (SCI-Expanded)
2005
2005Effects of deboning methods on chemical composition and some properties of beef and turkey meat
Serdaroǧlu M., Yildiz Turp G., BAĞDATLIOĞLU N.
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, cilt.29, sa.3, ss.797-802, 2005 (SCI-Expanded)
2002
2002Ground red peppers: Capsaicinoids content, scoville scores, and discrimination by an electronic nose
Korel F., BAĞDATLIOĞLU N., Balaban M. Ö., Hişil Y.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
, cilt.50, sa.11, ss.3257-3261, 2002 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2016
2016Bioavailability of quercetin
Kasikci M. B., BAĞDATLIOĞLU N.
Current Research in Nutrition and Food Science
, cilt.4, sa.SpecialIssue2, ss.146-151, 2016 (Scopus)
2014
2014Yemeklik Yağların Yüzey Gerilimlerinin ve Temas Açılarının Belirlenmesinde Uygulanan Yöntemler
AYDAR A. Y., BAĞDATLIOĞLU N.
AKADEMIK GIDA , cilt.12, sa.1, ss.108-114, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
2023CHOCOLATE POLYPHENOLS: BIOACCESSIBILITY AND BIOAVAILABILITY
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N.
XXXI INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYPHENOLS -ICP2023-, 03 Temmuz 2023, (Özet Bildiri)
2022
2022İnfrared Spektroskopisi ile Gıdalarda Taklit ve Tağşişin Belirlenmesi
ÇİMEN S., KILINÇ G. S., YILDIZ D., BAĞDATLIOĞLU N.
7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Balda Gıda Güvenliği
YILDIZ D., ÇİMEN S., KILINÇ G. S., BAĞDATLIOĞLU N.
7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2022
2022Bioaccessibility and bioavailability of phenolics in grape and grape products. Besni, Adiyaman Province, Turkey, March 9-10, 2022, oral presentation, Abstract Book, 60-61.
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N.
International Anatolian Grape Conference, Türkiye, 9 - 10 Mart 2022, (Özet Bildiri)
2020
2020Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı
YILDIZ D., KARAGÖZLÜ N., BAĞDATLIOĞLU N.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2019
2019Balıkesir Sındırgı Bölgesindeki Süt Üreticisi İşletmeler Üzerine Bir Anket Çalışması.
Çalışkan Ş., AKPINAR A., BAĞDATLIOĞLU N.
III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.388-392, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Bioaccessibility of Phenolics in White Cabbage
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
International Congress on Agriculture on Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolic Compounds in Edible Oils
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
International Congress on Agriculture and Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018FOOD SAFETY SYSTEM WITH BLOCKCHAIN TECHNOLOGY
SEVEN A., BAĞDATLIOĞLU N.
II. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION, RD AND INNOVATION CONGRESS, 14 - 15 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018PROFILE OF THE DAIRY FARMS THAT MEMBERS OF CATTLE BREEDERS’SOCIETY IN BALIKESİR SINDIRGI DISTRICT
ÇALIŞKAN Ş., AKPINAR A., BAĞDATLIOĞLU N.
29th SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, İzmir, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Determination of Ochratoxin A in Sun and Microwave Dried Plums
YILDIZ D., GÜREL BENZER D., ÇAĞINDI Ö., BAĞDATLIOĞLU N.
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018Determination of Antioxidant Activity and Total Anthocyanin Content of Frozen and Thawed Strawberries under Different Conditions
GÜREL BENZER D., YILDIZ D., ÇAĞINDI Ö., BAĞDATLIOĞLU N.
International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2017
2017Bioavailability of phenolic compounds in raw and blanched broccoli
BAĞDATLIOĞLU N., BERKEL KAŞIKCI M., ARSLAN M.
ICAFOF (International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Impact of nonthermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in food matrix
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
ICAFOF(International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017The Effect of Storage Time and Extraction Parameters on Extra Virgin Olive Oils
AYDAR A. Y., BAĞDATLIOĞLU N.
AOCS Annual Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2016
2016Impact of thermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in foodmatrix
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
The Food Factor I Barcelona Conference, BARSELONA, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Effect of blanching and in vitro gastrointestinal digestion on bioavailability of phenolic compounds in spinach
BAĞDATLIOĞLU N., BERKEL KAŞIKCI M., ARSLAN M.
The Food Factor I Barcelona Conference, Barcelona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Sürdürülebilir Gıda
BAĞDATLIOĞLU N.
Dünya Gıda Günü, Türkiye, 18 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Food derived kaempferol bioavailability
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Effect of blanching and in vitro gastrointestinal digestion on the bioavailability of phenolic compounds in chicory
BAĞDATLIOĞLU N., BERKEL KAŞIKCI M., ARSLAN M.
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Food derived quercetin bioavailability
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Mesir Macunu
BAĞDATLIOĞLU N.
Gazete haberi- Anadolu Ajans, Türkiye, 05 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
2015
2015Bioavailability of flavonoids in vegetables
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
Food Structures, Digestion and Health 2015, 3rd International Conference, 28 - 30 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015The effect of in vitro digestion on the stability of phenolic compounds in fresh and cooked some green vegetables in Aegean Cuisine
Arslan M., BAĞDATLIOĞLU N.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
2015Sebzelerde Bulunan Fenolik Bileşiklerin HPLC ile Kalitatif ve Kantitatif Analiz Yöntemleri
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
Kromatografi 2015, 15.Ulusal Kromatografi Kongresi, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2012
2012Kanatlı Etlerinde Kolesterol Oksidasyon Ürünleri
BERKEL KAŞIKCI M., BAĞDATLIOĞLU N.
II.Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri", Türkiye, 07 Aralık 2012, (Özet Bildiri)
2010
2010Moisture sorption isotherms and shelf life estimation of microencapsulated egg powder
GÜNGÖR Ö., KOÇ B., KOÇ M., YILMAZER M., ERTEKİN F., SUSYAL G., et al.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.481, (Özet Bildiri)
2010
2010Microencapsulation of pasteurized whole egg by spray drying
KOÇ M., KOÇ B., YILMAZER M., SUSYAL G., ERTEKİN F., BAĞDATLIOĞLU N.
17th International Drying Symposium (IDS 2010), Magdeburg, Almanya, 3 - 06 Ekim 2010, ss.2047-2052, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010The Effect Of Spray Drying Processing Conditions On The Functional Properties Of Egg Powder
KOÇ M., YILMAZER M., KOÇ B., SUSYAL G., ERTEKİN F., BAĞDATLIOĞLU N.
5th Central European Congress on Food (CEFood 2010), Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.59, (Özet Bildiri)
2002
2002Health benefits of flavonoids.
ERGÖNÜL B., BAĞDATLIOĞLU N.
1st International Congress on the Chemistry of Natural Products (ICPN), Trabzon, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2002, ss.36, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2024
2024Bioaccessibility and Bioavailability of phenolics in grapes and grape products
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N.
Food Process Engineering and Technology, Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health, Goyal Megh R., Kumari Anu, Malik Junaid Ahmad, Editör, Springer, Singapore, ss.347-362, 2024
2024
2024Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolics in Grapes and Grape Products
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N.
Food Process Engineering and Technology: Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health, , Editör, Springer Nature, ss.347-362, 2024
2024
2024Balda Mısır Şurubu Tağşişinin FTIR-ATR Spektroskopisi ile Belirlenmesi
KILINÇ G. S., ÇİMEN S., BAĞDATLIOĞLU N.
Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimlerinde ARGE ve Inovasyon Çalışmaları, , Editör, Sidas, İzmir, ss.526-533, 2024
2022
2022Gıda Gerçekliğini Belirlemede Yeşil Teknolojiler
KILINÇ G. S., BAĞDATLIOĞLU N.
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman BAĞDATLIOĞLU, Editör, Sidas Medya, Manisa, ss.424-439, 2022
Desteklenen Projeler
2022 - 2023
2022 - 2023Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti)
Çağındı Ö., Kayaardı S., Savlak N., Akpınar A., Karagözlü N., Ergönül B., et al.
2018 - 2019
2018 - 2019Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin in vitro yöntemlerle araştırılması
TÜBİTAK Projesi
BERKEL KAŞIKÇI M., BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
2018 - 2019
2018 - 2019Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü), BERKEL KAŞIKÇI M.
2017 - 2018
2017 - 2018Çiğ süt kalitesi üzerine hijyen eğitiminin etkisi: Balıkesir-Sındırgı örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü), AKPINAR A., çalışkan ş.
2016 - 2017
2016 - 2017Vakum pişirmenin sert şeker kalite karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ve işlem parametrelerinin optimizasyonu
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
EREN İ., Şen Y., BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
2016 - 2017
2016 - 2017Zeytinyağı ekstraksiyonunda ultrason uygulamasının yağın verimi ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYDAR A. Y., ÖNCÜ ÖNER T., BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
2015 - 2017
2015 - 2017Yeni Bir Fonksiyonel Ürün: Yeşil Muz (Musa Cavendishii) ve Kabuk Unlarının Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Kalite Özelliklerinin Geliştirilmesi
SAVLAK N. (Yürütücü), BAĞDATLIOĞLU N.
2014 - 2016
2014 - 2016Diyetimizde yer alan bazı sebzelerdeki fenolik bileşiklerin in vitro sindirim uygulaması ile biyoyararlılıklarının belirlenmesi BAP 2014 055 nolu proje
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N.
2008 - 2010
2008 - 2010Bitkisel Yağların Vinterizasyonunda Kullanılan Filtre Yardımcı Maddelerin Yağ Kaybı ve Yağ Kalitesi Üzerine Olan Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N.
2005 - 2006
2005 - 2006Etlik Civcivlerde Kuluçka Döneminde Sıcak Stresine Adaptasyon Üzerine Damızlık Sürü Yaşının Etkisi
BAĞDATLIOĞLU N., DECUYPERE E., SIEGEL P. B., BUYSE J., BABACANOĞLU E., ÇABUK M., et al.
2004 - 2004
2004 - 2004İşleme koşullarının baharatların antioksidan aktiviteleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
1996 - 1999
1996 - 1999Keçi etinin bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
1997 - 1998
1997 - 1998Acı Kırmızı biberin bazı kalite kriterlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü)
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025GIDA
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Diğer Dergiler
Ocak 2016
Ocak 2016GIDA
Diğer Dergiler
Ocak 2016
Ocak 2016INNOVATIVE FOOD SCIENCE AND EMERGING TECHNOLOGIES
Diğer Dergiler
Ocak 2016
Ocak 2016Diğer Dergiler
Ocak 2015
Ocak 2015Diğer Dergiler
Ödüller
Ocak 2012
Ocak 2012Yayın Performans Ödülü
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Ocak 2011
Ocak 2011Yayın Performas Ödülü
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Ocak 2010
Ocak 2010