SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of irradiation on antioxidant activities of sage, oregano and basil
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.48, sa.11, ss.2438-2440, 2013 (SCI-Expanded)


Heavy metal levels in leafy vegetables and some selected fruits
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, cilt.5, sa.3, ss.421-428, 2010 (SCI-Expanded)


Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bioavailability of quercetin
Current Research in Nutrition and Food Science
, cilt.4, sa.SpecialIssue2, ss.146-151, 2016 (Scopus)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
İnfrared Spektroskopisi ile Gıdalarda Taklit ve Tağşişin Belirlenmesi
7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
Balda Gıda Güvenliği
7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Balıkesir Sındırgı Bölgesindeki Süt Üreticisi İşletmeler Üzerine Bir Anket Çalışması.
III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.388-392, (Tam Metin Bildiri)
Bioaccessibility of Phenolics in White Cabbage
International Congress on Agriculture on Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolic Compounds in Edible Oils
International Congress on Agriculture and Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
FOOD SAFETY SYSTEM WITH BLOCKCHAIN TECHNOLOGY
II. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION, RD AND INNOVATION CONGRESS, 14 - 15 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
Determination of Ochratoxin A in Sun and Microwave Dried Plums
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
Bioavailability of phenolic compounds in raw and blanched broccoli
ICAFOF (International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Impact of nonthermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in food matrix
ICAFOF(International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Impact of thermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in foodmatrix
The Food Factor I Barcelona Conference, BARSELONA, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
Effect of blanching and in vitro gastrointestinal digestion on bioavailability of phenolic compounds in spinach
The Food Factor I Barcelona Conference, Barcelona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
Sürdürülebilir Gıda
Dünya Gıda Günü, Türkiye, 18 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Food derived kaempferol bioavailability
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
Effect of blanching and in vitro gastrointestinal digestion on the bioavailability of phenolic compounds in chicory
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
Food derived quercetin bioavailability
International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
Mesir Macunu
Gazete haberi- Anadolu Ajans, Türkiye, 05 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Bioavailability of flavonoids in vegetables
Food Structures, Digestion and Health 2015, 3rd International Conference, 28 - 30 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
The effect of in vitro digestion on the stability of phenolic compounds in fresh and cooked some green vegetables in Aegean Cuisine
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Sebzelerde Bulunan Fenolik Bileşiklerin HPLC ile Kalitatif ve Kantitatif Analiz Yöntemleri
Kromatografi 2015, 15.Ulusal Kromatografi Kongresi, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Kanatlı Etlerinde Kolesterol Oksidasyon Ürünleri
II.Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri", Türkiye, 07 Aralık 2012, (Özet Bildiri)
Moisture sorption isotherms and shelf life estimation of microencapsulated egg powder
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.481, (Özet Bildiri)
Microencapsulation of pasteurized whole egg by spray drying
17th International Drying Symposium (IDS 2010), Magdeburg, Almanya, 3 - 06 Ekim 2010, ss.2047-2052, (Tam Metin Bildiri)
The Effect Of Spray Drying Processing Conditions On The Functional Properties Of Egg Powder
5th Central European Congress on Food (CEFood 2010), Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.59, (Özet Bildiri)
Health benefits of flavonoids.
1st International Congress on the Chemistry of Natural Products (ICPN), Trabzon, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2002, ss.36, (Tam Metin Bildiri)