Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

CHOCOLATE POLYPHENOLS: BIOACCESSIBILITY AND BIOAVAILABILITY

XXXI INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYPHENOLS -ICP2023-, 03 Temmuz 2023, (Özet Bildiri)

İnfrared Spektroskopisi ile Gıdalarda Taklit ve Tağşişin Belirlenmesi

7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

Balda Gıda Güvenliği

7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Balıkesir Sındırgı Bölgesindeki Süt Üreticisi İşletmeler Üzerine Bir Anket Çalışması.

III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.388-392, (Tam Metin Bildiri)

Bioaccessibility of Phenolics in White Cabbage

International Congress on Agriculture on Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolic Compounds in Edible Oils

International Congress on Agriculture and Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

FOOD SAFETY SYSTEM WITH BLOCKCHAIN TECHNOLOGY

II. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION, RD AND INNOVATION CONGRESS, 14 - 15 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

PROFILE OF THE DAIRY FARMS THAT MEMBERS OF CATTLE BREEDERS’SOCIETY IN BALIKESİR SINDIRGI DISTRICT

29th SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, İzmir, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

Determination of Ochratoxin A in Sun and Microwave Dried Plums

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

Bioavailability of phenolic compounds in raw and blanched broccoli

ICAFOF (International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Impact of nonthermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in food matrix

ICAFOF(International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

The Effect of Storage Time and Extraction Parameters on Extra Virgin Olive Oils

AOCS Annual Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Nisan - 03 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Impact of thermal treatments on bioaccessibility of phenolic compounds in foodmatrix

The Food Factor I Barcelona Conference, BARSELONA, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

Sürdürülebilir Gıda

Dünya Gıda Günü, Türkiye, 18 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

Food derived kaempferol bioavailability

International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

Effect of blanching and in vitro gastrointestinal digestion on the bioavailability of phenolic compounds in chicory

International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

Food derived quercetin bioavailability

International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

Mesir Macunu

Gazete haberi- Anadolu Ajans, Türkiye, 05 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

Bioavailability of flavonoids in vegetables

Food Structures, Digestion and Health 2015, 3rd International Conference, 28 - 30 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

Sebzelerde Bulunan Fenolik Bileşiklerin HPLC ile Kalitatif ve Kantitatif Analiz Yöntemleri

Kromatografi 2015, 15.Ulusal Kromatografi Kongresi, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

Kanatlı Etlerinde Kolesterol Oksidasyon Ürünleri

II.Et Ürünleri Çalıştayı "İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri", Türkiye, 07 Aralık 2012, (Özet Bildiri)

Moisture sorption isotherms and shelf life estimation of microencapsulated egg powder

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.481, (Özet Bildiri)

Microencapsulation of pasteurized whole egg by spray drying

17th International Drying Symposium (IDS 2010), Magdeburg, Almanya, 3 - 06 Ekim 2010, ss.2047-2052, (Tam Metin Bildiri)

The Effect Of Spray Drying Processing Conditions On The Functional Properties Of Egg Powder

5th Central European Congress on Food (CEFood 2010), Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.59, (Özet Bildiri)

Health benefits of flavonoids.

1st International Congress on the Chemistry of Natural Products (ICPN), Trabzon, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2002, ss.36, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Bioaccessibility and Bioavailability of phenolics in grapes and grape products

Food Process Engineering and Technology, Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health, Goyal Megh R., Kumari Anu, Malik Junaid Ahmad, Editör, Springer, Singapore, ss.347-362, 2024

Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolics in Grapes and Grape Products

Food Process Engineering and Technology: Safety, Packaging, Nanotechnologies and Human Health, , Editör, Springer Nature, ss.347-362, 2024

Balda Mısır Şurubu Tağşişinin FTIR-ATR Spektroskopisi ile Belirlenmesi

Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimlerinde ARGE ve Inovasyon Çalışmaları, , Editör, Sidas, İzmir, ss.526-533, 2024

Gıda Gerçekliğini Belirlemede Yeşil Teknolojiler

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman BAĞDATLIOĞLU, Editör, Sidas Medya, Manisa, ss.424-439, 2022
Metrikler

Yayın

56

Atıf (Scopus)

545

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

13

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

3