Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞINDI Ö., KAYAARDI S., SAVLAK N., AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N., ERGÖNÜL B., et al.
-
2018 - 2019 Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin in vitro yöntemlerle araştırılması
-
2018 - 2019 Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Yürütücü), BERKEL KAŞIKÇI M.
-
2017 - 2018 Çiğ süt kalitesi üzerine hijyen eğitiminin etkisi: Balıkesir-Sındırgı örneği
-
2016 - 2017 Vakum pişirmenin sert şeker kalite karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ve işlem parametrelerinin optimizasyonu
-
2016 - 2017 Zeytinyağı ekstraksiyonunda ultrason uygulamasının yağın verimi ve kalite özellikleri üzerine etkisi
-
2015 - 2017 Yeni Bir Fonksiyonel Ürün: Yeşil Muz (Musa Cavendishii) ve Kabuk Unlarının Glutensiz Kek Üretiminde Kullanımı ve Kalite Özelliklerinin Geliştirilmesi
SAVLAK N. (Yürütücü), BAĞDATLIOĞLU N.
-
2014 - 2016 Diyetimizde yer alan bazı sebzelerdeki fenolik bileşiklerin in vitro sindirim uygulaması ile biyoyararlılıklarının belirlenmesi BAP 2014 055 nolu proje
-
2008 - 2010 Bitkisel Yağların Vinterizasyonunda Kullanılan Filtre Yardımcı Maddelerin Yağ Kaybı ve Yağ Kalitesi Üzerine Olan Etkileri
-
2005 - 2006 Etlik Civcivlerde Kuluçka Döneminde Sıcak Stresine Adaptasyon Üzerine Damızlık Sürü Yaşının Etkisi
BAĞDATLIOĞLU N., DECUYPERE E., SIEGEL P. B., BUYSE J., BABACANOĞLU E., ÇABUK M., et al.
-
2004 - 2004 İşleme koşullarının baharatların antioksidan aktiviteleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
-
1996 - 1999 Keçi etinin bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
-
1997 - 1998 Acı Kırmızı biberin bazı kalite kriterlerinin araştırılması