-
2011 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
2000 - 2010 Doç. Dr.
-
1995 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
-
2017 - 2023
-
2011 - 2021
-
2007 - 2009
-
1999 - 2002
-
Hint inciri (Opuntia ficus-indica) meyvesinin fonksiyonel amaçlı gıda ürünlerinde değerlendirilmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
E.ERBAY(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Manisa'da Yetişen Bazı Tarım Ürünlerinin Pestisit Kalıntıları Açısından Değerlendirilmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
L.YEŞİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Nar ekşilerine şeker şurupları ilavesi ile yapılan tağşişin FTIR-ATR spektroskopisi ile belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
G.SİMGE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bir konaklama işletmesinde kalite fonksiyon göçeriminin uygulanması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.SEVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bala farklı oranlarda mısır şurubu katılarak yapılan tağşişin FTIR-ATR spektroskopisi ile belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
S.ÇİMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Çiğ süt kalitesi üzerine hijyen eğitiminin etkisi: Balıkesir Sındırgı örneği
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
Ş.ÇALIŞKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Geleneksel Uşak tarhanasının mineral biyoyararlılığının in vitro sindirim ortamında araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.ÇİMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Salamuraya işlenen bazı sebzelerde bulunan fenolik bileşiklerin biyoerişilebilirliğinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
M.BERKEL(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Zeytinyağı ekstraksiyonunda ultrason uygulamasının yağın verimi ve kalite özellikleri üzerine etkisi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.YÜKSEL(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Vakum pişirmenin sert şeker kalite karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ve işlem parametrelerinin optimizasyonu
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
Y.ŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Diyetimizde yer alan bazı sebzelerdeki fenolik bileşiklerin in vitro sindirim uygulaması ile biyoyararlılıklarının belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
M.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Bazı fermente süt ürünlerinin antioksidan özelliklerinin araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.TAŞKIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Mikroenkapsüle edilmiş yumurta tozununun depolanması sırasında yağ asitleri kompozisyonunda meydana gelen değişimler
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
G.SUSYAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı pişirme koşullarının bazı nohut çeşitlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
A.KOPAÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Sterilizasyon yöntemlerinin baharatların antioksidan aktiviteleri ve renk üzerine etkilerinin belirlenmesi
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
S.ORMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Güneşte kurutulmuş domateslerin depolanması sırasında meydana gelen değişmeler
BAĞDATLIOĞLU N. (Danışman)
B.DEMİRBÜKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001