SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Enhanced Extraction of Polyphenols from Plant Materials Using Deep Eutectic Solvent and Ultrasound
7th International Agriculture, Environment and Health Congress, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, (Özet Bildiri)
Does Wall Material
18 th Euro Fed Lipid Congress, Almanya, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF ALGERIAN AND TURKISH PINUS HALEPENSIS SEED OILS EXTRACTED BY DIFFERENT METHODS
World Oil seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
Effects of wall materials composition on physical structure of pumpkin seed oil-in-water emulsions
IV International Conference on Food Chemistry and Technology, Berlin, Almanya, 5 - 07 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
Characteristics of Pumpkin Seed Oil Powder Microencapsulated by Freeze–drying
XIIIth International Conference on Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Physicochemical Characterization of Cold – pressed Flaxseed Oils from Different Varieties
15 th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
Physicohemical Characterization of Cold-Pressed Flaxseed Oils from Different Varieties
15.EuroFed Lipid Congress, Uppsala, İsveç, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
Soğuk Pres Kabak Çekirdeği Yağının Liyofilizasyonla Enkapsülasyonu
V. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, 25 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
Yağların Liyofilizasyonla Enkapsülasyonuna Genel Bir Yaklaşım
3.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
YAĞLARIN LİYOFİLİZASYON TEKNİĞİ İLE ENKAPSÜLASYONUNAGENEL BİR YAKLAŞIM
3. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Effects of pomegranate Punica granatum L byproducts addition on quality characteristics of chicken meatball
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Some Physical and Chemical Properties of Cold Pressed Oils from Different Poppy Seed Varieties in Turkey
14th Euro Fed Lipid Congress, Ghent, Belçika, 18 - 21 Eylül 2016
Gıda İşleme Tekniklerinde Gıda Güvenliği
4.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
Geleneksel Gıdalarda Gıda Güvenliği
4.Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Tam Metin Bildiri)
Yenilebilir Nişasta Filmleri ve Gıda Endüstrisindeki Önemi
7. Uluslararası Ambalaj Kongresi ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2013, ss.149-150, (Özet Bildiri)
Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.50-53, (Tam Metin Bildiri)
Kanatlı eti ürünlerinde kullanılan hububat bazlı kaplama materyalleri
II. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 07 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
Kanatlı eti ürünlerinde fonksiyonel bileşenlerin kullanımı
II. Et Ürünleri Çalıştayı, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Mayıs 2012, ss.131-133, (Tam Metin Bildiri)
Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.533-537, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
Cold pressed poppy seed oil
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.231-239, 2020
Cold pressed pumpkin seed oil
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.219-229, 2020
Cold pressed safflower (Carthamus tinctorius L.) seed oil
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.323-333, 2020
Cold pressed soybean oil
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.575-585, 2020
Cold pressed camelina (Camelina sativa L.) seed oil
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Academic Press , ss.255-266, 2020