-
2022 - Devam Ediyor Farklı Ön İşlemlerin, Bamya Tohumu Yağının Fenolik Bileşik İçeriğine ve Depolama Süresince Ransimat Yöntemiyle Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYDAR A. Y., YILMAZ T., AKSOYLU ÖZBEK Z., BERKEL KAŞIKÇI M., ÖZYİĞİT E., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - Devam Ediyor Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi ve Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
BOZATLI S. B., AKSOYLU ÖZBEK Z., YILDIZ K., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkılı Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmes
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü), AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., YILDIZ K.
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkili Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., BOZATLI S. B. (Yürütücü)
-
2021 - 2023 OPTIMIZATION OF SOFT MATTER PHYSICS APPROACHES FOR THE CREATION OF NEXT-GENERATION PLANT-BASED MEATS
Diğer Uluslararası Fon Programları
AKSOYLU ÖZBEK Z., Park J. H.(Yürütücü), McClements D. J.(Yürütücü)
-
2020 - 2022 Soğuk Pres Çam Fıstığı Yağının Antioksidan ve Antienflamatuvar Özelliklerinin İncelenmesi ve Olası Etki Mekanizması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALCAN E., BATIR M. B., KAYA E., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2017 - 2018 Kabak Çekirdeği Yağının Mikroenkapsülasyonunun Optimizasyonu
-
2015 - 2016 Türkiye de tarımı yapılan yerli haşhaş çekirdeği çeşitlerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağların karakterizasyonu
-
2011 - 2013 Bisküvinin, Fonksiyonel Özellik Taşıyan Bazı Bitkisel Ürünlerce Zenginleştirilmesi
-
2011 - 2012 Bisküvinin Fonksiyonel Özellikler Taşıyan Bazı Bitkisel Ürünlerce Zenginleştirilmesi