SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Risk Assesment of Ochratoxin – A in Foods
Agriculture for Life, Life for Agriculture” International Conference, Bükreş, Romanya, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.48, (Özet Bildiri)
Antimicrobial Activity of Capparis
1. International University Industry Cooperation, RD and Innovation Congress., Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
Microbial Source Tracking Methods Using in Food Industry
The 3rd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.639, (Özet Bildiri)
Organik Gıdalarda Gıda Güvenliği
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.58-59, (Özet Bildiri)
Süt Endüstrisinde Isıl İşlemlere Alternatif Yöntemler.
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.234, (Özet Bildiri)
Tüketici Güvenliği
XXXVI Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2014, ss.100-101, (Özet Bildiri)
Besin Zehirlenmeleri
Uluslararası Katılımlı Diyare Günleri, İzmir, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2014, ss.48-49, (Özet Bildiri)
Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.669-672, (Tam Metin Bildiri)
Some Chemical Properties of Prunus mahalep L.
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.488, (Özet Bildiri)
Recent Advances in Microencapsulation of Probiotics Microorganisms
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.87, (Özet Bildiri)
Shiga-toxin Üreten Escherichia coli (STEC) ve Süt Ürünlerinde Önemi.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.153, (Özet Bildiri)
Carnobacterium maltaromaticum, Süt Ürünlerinde Önemi ve Kullanımı
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.151, (Özet Bildiri)
Soğuk Plazmanın Bazı Listeria Türleri Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.508, (Özet Bildiri)
Survival of Salmonella typhimurium NRRL E4463 during Sauerkraut Fermentation
The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.594-596, (Tam Metin Bildiri)
Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.78-80, (Tam Metin Bildiri)
Süt ve Süt Ürünlerinde Dioksin Varlığı
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.167-168, (Özet Bildiri)
Besinlerde Küflenme ve Sağlık
6. Sağlık Halk Kongresi, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Şubat 2008, ss.145-160, (Tam Metin Bildiri)
Bira Üretimi ve HACCP
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.83-90, (Tam Metin Bildiri)
Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003, ss.96, (Özet Bildiri)
Yeni Süt Ürünleri Geliştirme Proseslerinde HACCP ve Diğer Kalite Güvence Sistemlerinin Birlikte Kullanılabilirliği
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.189-194, (Tam Metin Bildiri)
Süt ve Süt Ürünlerinde Okratoksinler
Süt Mikrobiyolojisive Katkı Maddeleri, VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.390-398, (Tam Metin Bildiri)
Türkiye’de Okratoksin-A Sorunu
Gıda Mühendisliği Kongresi Gaziantep 98, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.151-159, (Tam Metin Bildiri)
Kuru İncir Fungal Florasının Saptanmasında Farklı Besiyeri ve Dökme Sıcaklığının Etkisi
KÜKEM 7. Kongresi, Türkiye, 10 - 14 Eylül 1991, cilt.14, ss.114-115, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Use of molds in same industrial foods
Industrial Plants: Economics, Production Agricultural Utilization and Other Aspects, Eren, Sıdıka, Editör, IKSAD, Ankara, ss.137-160, 2022
Gıda Kaynaklı Toksikoenfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, İstanbul, ss.152-170, 2017
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar
Literatür Yayıncılık, İstanbul, 2004