Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

İklim Değişikliğinin Mikotoksin Riski Üzerine Etkisi

IV International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies., Girne, Kıbrıs (Kktc), 28 Mayıs 2023, cilt.1, ss.2692-2702, (Tam Metin Bildiri)

Traditional Fermented Camel Milk Products

VI. International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Kütahya, Türkiye, 07 Ekim 2022, cilt.1, ss.766-769, (Tam Metin Bildiri)

Susam ve Ürünlerinin Güvenilirliğinde Sürdürülebilirliğin Sağlanması

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.135-136, (Tam Metin Bildiri)

Bebek Gıdalarında Gıda Güvenliği ve Kalitesi

Çocuklar İçin Güvenli Gıda (SAFFİ) Sempozyumu, Manisa, Türkiye, 17 Ekim 2022, cilt.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri Kaynaklı Patojen Mikroorganizmalara Bir Bakış

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.240, (Özet Bildiri)

Risk Assesment of Ochratoxin – A in Foods

Agriculture for Life, Life for Agriculture” International Conference, Bükreş, Romanya, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.48, (Özet Bildiri)

Antimicrobial Activity of Capparis

1. International University Industry Cooperation, RD and Innovation Congress., Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar ve Gıda Güvenliği

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi. 29 Haziran – 1 Temmuz 2017, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)

Leuconostoc ve Gıda Sanayinde Önemi

1.Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Microbial Source Tracking Methods Using in Food Industry

The 3rd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.639, (Özet Bildiri)

Organik Gıdalarda Gıda Güvenliği

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.58-59, (Özet Bildiri)

Süt Endüstrisinde Isıl İşlemlere Alternatif Yöntemler.

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.234, (Özet Bildiri)

Tüketici Güvenliği

XXXVI Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2014, ss.100-101, (Özet Bildiri)

Besin Zehirlenmeleri

Uluslararası Katılımlı Diyare Günleri, İzmir, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2014, ss.48-49, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.669-672, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical Properties of Prunus mahalep L.

The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.488, (Özet Bildiri)

Recent Advances in Microencapsulation of Probiotics Microorganisms

The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.87, (Özet Bildiri)

Shiga-toxin Üreten Escherichia coli (STEC) ve Süt Ürünlerinde Önemi.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.153, (Özet Bildiri)

Carnobacterium maltaromaticum, Süt Ürünlerinde Önemi ve Kullanımı

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.151, (Özet Bildiri)

Soğuk Plazmanın Bazı Listeria Türleri Üzerine Etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.508, (Özet Bildiri)

Gıda İşletmelerinde Hava Kaynaklı Mikroorganizmalar

II. Uluslararası VI. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 25 - 27 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

Survival of Salmonella typhimurium NRRL E4463 during Sauerkraut Fermentation

The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.594-596, (Tam Metin Bildiri)

Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi

The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.78-80, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve Süt Ürünlerinde Dioksin Varlığı

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.167-168, (Özet Bildiri)

Besinlerde Küflenme ve Sağlık

6. Sağlık Halk Kongresi, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Şubat 2008, ss.145-160, (Tam Metin Bildiri)

Bira Üretimi ve HACCP

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.83-90, (Tam Metin Bildiri)

Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi

1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003, ss.96, (Özet Bildiri)

Yeni Süt Ürünleri Geliştirme Proseslerinde HACCP ve Diğer Kalite Güvence Sistemlerinin Birlikte Kullanılabilirliği

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.189-194, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve Süt Ürünlerinde Okratoksinler

Süt Mikrobiyolojisive Katkı Maddeleri, VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.390-398, (Tam Metin Bildiri)

Türkiye’de Okratoksin-A Sorunu

Gıda Mühendisliği Kongresi Gaziantep 98, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.151-159, (Tam Metin Bildiri)

Kuru İncir Fungal Florasının Saptanmasında Farklı Besiyeri ve Dökme Sıcaklığının Etkisi

KÜKEM 7. Kongresi, Türkiye, 10 - 14 Eylül 1991, cilt.14, ss.114-115, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Postbiyotik ve Parapostbiyotikler: Kavramdan Uygulamaya

Gıda Endüstrisi ve Beslenmede Yeni Akımlar, KARAKAYA SİBEL, Editör, Turkiye Klinikleri, Ankara, ss.58-66, 2024

Susam ve Ürünlerinin Gıda Güvenilirliğinde Sürdürebilirliğin Sağlanması

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidaş Medya Ltd.Şti, İzmir, ss.108-118, 2022

Use of molds in same industrial foods

Industrial Plants: Economics, Production Agricultural Utilization and Other Aspects, Eren, Sıdıka, Editör, IKSAD, Ankara, ss.137-160, 2022

Use of Molds in same industrial foods

MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS: Economics Production Agricultural Ultilization and Other Aspects, Eren, Sıdıka, Editör, İKSAD Basımevi, Ankara, ss.137-160, 2021

Engeller Teknolojisi

Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojiler, Kayaardı, Semra, Editör, Türkiye Klinkleri, Ankara, ss.64-8, 2021

Engeller teknolojisi

Türkiye Klinikleri, Gıda Bilimleri Özel Konular, Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojiler., KAYAARDI SEMRA, Editör, Türkiye Klinik Yayınları, Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık, Ankara, ss.64-70, 2021

Gıda Kaynaklı Toksikoenfeksiyonlar

Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, İstanbul, ss.152-170, 2017
Metrikler

Yayın

55

Atıf (Scopus)

237

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

8

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları