SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
9
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
6
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
33
Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Risk Assesment of Ochratoxin – A in Foods
Agriculture for Life, Life for Agriculture” International Conference, Bükreş, Romanya, 7 - 09 Haziran 2018, cilt.1, ss.48, (Özet Bildiri)
Antimicrobial Activity of Capparis
1. International University Industry Cooperation, RD and Innovation Congress., Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
Microbial Source Tracking Methods Using in Food Industry
The 3rd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.639, (Özet Bildiri)
Organik Gıdalarda Gıda Güvenliği
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.58-59, (Özet Bildiri)
Süt Endüstrisinde Isıl İşlemlere Alternatif Yöntemler.
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.234, (Özet Bildiri)
Tüketici Güvenliği
XXXVI Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 16 Kasım 2014, ss.100-101, (Özet Bildiri)
Besin Zehirlenmeleri
Uluslararası Katılımlı Diyare Günleri, İzmir, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2014, ss.48-49, (Özet Bildiri)
Geleneksel Gıdaların Raf Ömrünü Arttırmada Modifiye Atmosfer ile Paketleme Olanakları
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.669-672, (Tam Metin Bildiri)
Some Chemical Properties of Prunus mahalep L.
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.488, (Özet Bildiri)
Recent Advances in Microencapsulation of Probiotics Microorganisms
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.87, (Özet Bildiri)
Shiga-toxin Üreten Escherichia coli (STEC) ve Süt Ürünlerinde Önemi.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.153, (Özet Bildiri)
Carnobacterium maltaromaticum, Süt Ürünlerinde Önemi ve Kullanımı
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.151, (Özet Bildiri)
Soğuk Plazmanın Bazı Listeria Türleri Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.508, (Özet Bildiri)
Survival of Salmonella typhimurium NRRL E4463 during Sauerkraut Fermentation
The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.594-596, (Tam Metin Bildiri)
Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Türk Sucuğunun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.78-80, (Tam Metin Bildiri)
Süt ve Süt Ürünlerinde Dioksin Varlığı
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.167-168, (Özet Bildiri)
Besinlerde Küflenme ve Sağlık
6. Sağlık Halk Kongresi, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Şubat 2008, ss.145-160, (Tam Metin Bildiri)
Bira Üretimi ve HACCP
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.83-90, (Tam Metin Bildiri)
Minimal İşlenmiş Gıdaların Üretim Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003, ss.96, (Özet Bildiri)
Yeni Süt Ürünleri Geliştirme Proseslerinde HACCP ve Diğer Kalite Güvence Sistemlerinin Birlikte Kullanılabilirliği
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.189-194, (Tam Metin Bildiri)
Süt ve Süt Ürünlerinde Okratoksinler
Süt Mikrobiyolojisive Katkı Maddeleri, VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, ss.390-398, (Tam Metin Bildiri)
Türkiye’de Okratoksin-A Sorunu
Gıda Mühendisliği Kongresi Gaziantep 98, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.151-159, (Tam Metin Bildiri)
Kuru İncir Fungal Florasının Saptanmasında Farklı Besiyeri ve Dökme Sıcaklığının Etkisi
KÜKEM 7. Kongresi, Türkiye, 10 - 14 Eylül 1991, cilt.14, ss.114-115, (Özet Bildiri)
Kitaplar
8
Use of molds in same industrial foods
Industrial Plants: Economics, Production Agricultural Utilization and Other Aspects, Eren, Sıdıka, Editör, IKSAD, Ankara, ss.137-160, 2022
Gıda Kaynaklı Toksikoenfeksiyonlar
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, İstanbul, ss.152-170, 2017
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar
Literatür Yayıncılık, İstanbul, 2004