Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞINDI Ö., KAYAARDI S., SAVLAK N., AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N., ERGÖNÜL B., et al.
-
2021 - 2022 Adaçayı (Salvia Officinalis) ve Kızılcık (Cornus Mas) Bitkilerinin Yeşil Sentezle Gümüş Nanopartikül Üretiminde Kullanılması, Özellikleri ve Antimikrobiyal Etkileri
-
2008 - 2010 Bazı sebzelere inokule edilen gıda kaynaklı patojenler üzerine baharat esansiyel yağlarının pasif modifiye atmosferde paketleme koşullarında etkisi
-
2005 - 2008 Yeni Teknolojilerle Baharatlardan Uçucu Yağ Ekstraksiyonu ve Bu Yağların Fiziksel, Antioksidan Ve Antimikrobiyal Özellikleri
-
2003 - 2006 Türk Sucuğunda Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Kullanımı Olanaklarının Araştırılması
-
1993 - 1998 Okratoksijenik Küflerin Üremesine ve Okratoksin Sentezine Etki Eden Faktörler ve Bazı Gıdalarda Okratoksin A Dağılımı Üzerine Bir Araştırma
-
1992 - 1994 Piyasada Satılan Meze Tipi Soğuk Yiyeceklerin Mikrobiyolojik Kaliteleri Üzerine Bir Çalışma
-
1989 - 1991 Aflatoksine Duyarlı Bazı Gıdaların Fungal Florası ve Aflatoksijenik Küflerin Saptanmasında Uygun Besiyeri ve İzolasyon Yöntemi Üzerine Bir Çalışma