Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Utilization of Pomegranate Juice Production Waste in Dietary Supplement Tablet Production: Effects of Binder Ratio and Waste Particle Size on Tablet Quality -

INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Türkiye, 18 Mayıs - 20 Eylül 2024, ss.1522-1535, (Tam Metin Bildiri)

Extraction of Color Substances from Yellow and Purple Onion Peel Wastes

Extraction of Color Substances from Yellow and Purple Onion Peel Wastes, İzmir, Türkiye, 19 Mayıs 2024, ss.103, (Özet Bildiri)

SOME RHEOLOGICAL AND TEXTURAL PROPERTIES OF BREAD FORTIFIED WITH EGGSHELL POWDER

1. BİLSEL INTERNATIONAL KORYKOS SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, Mersin, Türkiye, 27 - 28 Ocak 2024, cilt.1, ss.65, (Özet Bildiri)

Hazır Yemek Sektöründe Sürdürülebilirlik

7th International Student Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 Mayıs 2023, ss.160-164, (Tam Metin Bildiri)

HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

7th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, cilt.1, ss.160-164, (Tam Metin Bildiri)

Cauliflower Powder as an Alternative Source for Gluten-Free Products

6th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Türkiye, 19 Ekim 2022, cilt.1, ss.825, (Tam Metin Bildiri)

Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Türkiye, 19 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

Yüksek Kalsiyum İçeriğine Sahip Gıda Sanayii Atığı: Yumurta Kabuğu

6th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 20 Mayıs 2022, ss.197-203, (Tam Metin Bildiri)

Impact of particle size on physical and tablet properties of eggshell powders

3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 19 - 21 Mart 2020, ss.816-823, (Tam Metin Bildiri)

Ca tablet production from bream fish bone powder

ICIFE 2019: International conference on Ingredients and Food Engineering, Madrid, İspanya, 26 - 27 Mart 2019, ss.711, (Özet Bildiri)

Consumptıon Trends Of Ready To Eat Breakfast Cereal Among Secondary And Hıgh School Students In Manısa Provınce: A Comparıson By Age And Gender

29th Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2018, ss.202-207, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Chickpea Type on Physical, Chemical, Sensory Properties and Aroma Profile of Simit Bread

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 Nisan 2018, ss.153-162, (Tam Metin Bildiri)

Development of Functional Crackers By Fish Flour Fortİfİcation

1. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION,RD AND INNOVATION CONGRESS, Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, ss.102, (Özet Bildiri)

Unripe Banana Pulp And Peel Flour As Innovative Ingredients For Food Fortificatıon

1. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION,RD AND INNOVATION CONGRESS, Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, ss.101, (Özet Bildiri)

Some Physical Properties Of Functional Bread Fortified With Eggshell Powder

’Agriculture for life, life for agriculture’, Bükreş, Romanya, 8 - 09 Haziran 2017, ss.88, (Özet Bildiri)

Effect of Green Banana Peel Flour Substitution on Physical Characteristics of Gluten Free Cakes

International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

Ege ve Marmara Bölgesi Tarhanalarının Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.50-53, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Un Çeşitlerinin Geleneksel Erişte Kalitesi Üzerine Etkilerinin İncelenmesi

1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.533-537, (Tam Metin Bildiri)

Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.451-459, (Tam Metin Bildiri)

Effect of soy flour corn flour and gluten addition on quality characteristics of breading

8th International Conference of Food Physics, Plovdiv, Bulgaristan, 24 - 27 Eylül 2008, ss.79, (Özet Bildiri)

Akdeniz Diyetinde Tahılların Rolü

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.53-56, (Tam Metin Bildiri)

Determination of The Relation Between Wheat Hardness and Flour Starch Damage in a Commercial Mill

ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.53, (Özet Bildiri)

Piyasadan Temin Edilen Sade Tahin Helvalarının Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması

5.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.277, (Özet Bildiri)

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Eriştelerin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.275, (Özet Bildiri)

Cereal Industry and Products in Turkey

5th International Congress on Food Technology, ‘Consumer Protection through Food Process Improvement & Innovation in the Real World, SELANİK, Yunanistan, 9 - 11 Mart 2007, ss.197-201, (Tam Metin Bildiri)

Buğday Öğütme Pasajlarında Zedelenmiş Nişasta Oranının Diğer Kriterlerle İlişkisi

Hububat 2006. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.375-378, (Tam Metin Bildiri)

Makarnada Kaliteyi Belirlemede Kullanılan Yöntemler

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.747-750, (Tam Metin Bildiri)

Pesticices in Wheat Their Health Hazard and Alternative Pest Control Measures

4th MGPR International Symposium of PESTICIDES IN FOOD AND THE ENVIRONMENT in Meditterranean Countries and MGPR Annual Meeting 2005, Aydın, Türkiye, 21 - 24 Eylül 2005, ss.77, (Özet Bildiri)

Farklı Pişirme Sürelerinde Pişirilen Spagettilerin Tekstürel Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.373-376, (Tam Metin Bildiri)

Textural and Technological Properties of Spaghetti

The 6th International Conference on Food Physics and Dairy Sciences (ICFPDS 2004), Pecs, Macaristan, 22 - 26 Mayıs 2004, ss.17, (Özet Bildiri)

Chemical and Technological Properties of Spaghetti in Turkey

The 6th International Conference on Food Physics and Dairy Sciences (ICFPDS 2004), Pecs, Macaristan, 22 - 26 Mayıs 2004, ss.63, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Ekmek

Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof.Dr. Birol SAYGI, Prof.Dr. Semih ÖTLEŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, İzmir, ss.149-171, 2023

Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, SİDAS, İzmir, ss.262-270, 2022

TAHILLAR

AKDENİZ USULÜ BESLENME, Eren AKÇİÇEK, Semih ÖTLEŞ, Mustafa TAN, Editör, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yayınları, İzmir, ss.203-219, 2009
Metrikler

Yayın

45

Atıf (Scopus)

199

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

17

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

3