-
2013 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
2004 - 2013 Araştırma Görevlisi
-
Lisans
İş Yeri Uygulama Eğitimi
Araştırma Projesi-II
Proje Semineri
Araştırma Projesi
Kütle ve Enerji Denklikleri
Teknoloji Uygulamaları-II
Araştırma Projesi-I
Sağlıklı Beslenme
Ekstrüde Gıdalar
Sosyal Sorumluluk Projesi
Hububat Teknolojisi
Seminer
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal
Hububat Kimyası
Gıda Tekstürü ve Değerlendirme Yöntemleri
-
Bir Un Fabrikasında İstenilen Kalitede Un Üretimi İçin Buğday Paçalı Optimizasyonu
SAVLAK N. (Danışman)
A.AKPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
ARONYA MEYVESINDEN PESTİL ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
SAVLAK N. (Danışman)
C.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Karnabahar Yaprak ve Çiçek Tozlarının Karabuğday Ekmeğinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
SAVLAK N. (Danışman)
S.ATİLLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Çeşitli Meyveler İle Üretilen Pestillerin Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
SAVLAK N. (Danışman)
İ.ÖYKEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Maş fasulyesi unu kullanımının glutensiz hazır tarhana çorbası üretimine uygunluğunun araştırılması
SAVLAK N. (Danışman)
B.TAŞKIN(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Alabalık, Çipura ve Levrek kılçıklarının Ca ve P kaynağı olarak gıda takviyesi üretiminde kullanımı
SAVLAK N. (Danışman)
B.ÖKTEM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Trabzon hurması (Diospyros kaki) tozunun glutensiz kek üretiminde şeker ikamesi olarak kullanımı
SAVLAK N. (Danışman)
N.YEŞİLKANAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
CHIA (Salvia hispanica) tohumu kullanılarak fonksiyonel glutensiz bisküvi üretimi ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
SAVLAK N. (Danışman)
H.TÜTER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yumurta kabuğu tozu kullanılarak mineral madde bakımından zenginleştirilen ekmeklerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
SAVLAK N. (Danışman)
S.ADAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Glutensiz kek üretimi ve bazı fiziksel, kimyasal, fonksiyonel özelliklerinin incelenmesi
SAVLAK N. (Danışman)
B.TÜRKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016