Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Using Foam Drying in Combination with Advanced Technologies in Food Processing

VII. Incess International Science, Culture and Education Congress, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

Extraction of Color Substances from Yellow and Purple Onion Peel Wastes

Extraction of Color Substances from Yellow and Purple Onion Peel Wastes, İzmir, Türkiye, 19 Mayıs 2024, ss.103, (Özet Bildiri)

BİTKİSEL ATIKLARDAN KAHVERENGİ VE YEŞİL DOĞAL GIDA RENK MADDESİ ELDESİNDE FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN VE İŞLEM KOŞULLARININ ETKİSİ

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, Manisa, Türkiye, 10 Kasım - 12 Ekim 2022, cilt.1, ss.237-250, (Tam Metin Bildiri)

Et Ürünlerinde Biyoaktif Peptitler

IV. Et Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Hindi Eti Üretimi ve Sağlık Üzerine Etkileri

IV. Et Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Akdeniz Diyetinde Fermente Et Ürünlerinin Yeri

IV. Et Çalıştayı, Türkiye, 06 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Microencapsulation of Turmeric Extract by Spray Drying Technique and Its Stability

IDS 2018- 21st International Drying Symposium, Valensiya, İspanya, 11 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

Natural Components Used In Functional (Healthy And Nutritional) Meat Products

5th International Poultry Meat Congress, Antalya, Türkiye, 24 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

Zerdeçaldan Elde Edilen Doğal Sari Renk Maddesi Kurkuminin Mikroenkapsülasyonu Ve Stabilitesinin Test Edilmesi

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 05 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

Microencapsulation of phycocyanin by spray drying technique

European Biotechnology Congress, Dubrovnik, Hırvatistan, 25 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Growth of Phaeodactylum Tricornutum For Fucoxanthin Pigment As Food Colorant

11th central European Diatom Meeting, Prag, Çek Cumhuriyeti, 22 Mart 2017, (Özet Bildiri)

Rheological properties of tahin blends prepered with pekmez honey and sugar syrup

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Mikrodalga Vakum Kurutma Teknolojisi

Gıdaların Kurutulmasında Kullanılan Yenilikçi Kurutma Teknolojileri, ERTEKİN FİGEN, Editör, Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Dergisi, ss.5-10, 2025

1 - An overview of high-temperature food processes

High-Temperature Processing of Food Products, Jafari Seid Mahdi, Editör, Elsevier-Woodhead Publishing, ss.1-43, 2023

Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, SİDAS Medya Yayıncılık, Manisa, ss.237-250, 2022
Metrikler

Yayın

19

Atıf (Scopus)

25

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

5