Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.


İLTER I., ERTEKİN F.

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, SİDAS Medya Yayıncılık, Manisa, ss.237-250, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: SİDAS Medya Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Manisa
  • Sayfa Sayıları: ss.237-250
  • Editörler: Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet