I. İLTER And F. ERTEKİN, "Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , Manisa: SİDAS Medya Yayıncılık, 2022, pp.237-250.
İLTER, I. And ERTEKİN, F. Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , SİDAS Medya Yayıncılık, Manisa, 237-250.
İLTER, I., & ERTEKİN, F., (2022). Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar (pp.237-250), Manisa: SİDAS Medya Yayıncılık.
İLTER, IŞIL, And FİGEN ERTEKİN. "Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , 237-250. Manisa: SİDAS Medya Yayıncılık, 2022
İLTER, IŞIL İ. And ERTEKİN, FİGEN. "Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar , SİDAS Medya Yayıncılık, 2022, pp.237-250.
İLTER, I. And ERTEKİN, F. (2022) "Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar . Manisa: SİDAS Medya Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={IŞIL İLTER BAYSAN And author ={FİGEN ERTEKİN}, chaptertitle={Bitkisel Atıklardan Kahverengi ve Yeşil Doğal Gıda Renk Maddesi Eldesinde Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin ve İşlem Koşullarının Etkisi.}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar}, publisher={SİDAS Medya Yayıncılık}, city={Manisa},year={2022} }