Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Domates Kabuğu Atıklarından Farklı Kurutma Yöntemleri ile Toz Ürün Eldesi: İşlem Değişkenlerinin Optimizasyonu, Depolama Stabilitesi, Model Gıda Sistemlerinde Kullanımı
-
2022 - Devam Ediyor Manisa Bölgesi Üzümlerinden Ekstrakte Edilen Resveratrolün Kapalı Çevrim Püskürtmeli Kurutucu İle Mikroenkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERDAĞ AKCA E., İLTER BAYSAN I., EREN İ., KÖSE E., ÇAĞINDI Ö., SAVLAK N. (Yürütücü)
-
2020 - 2023 Yenilikçi kurutma teknolojilerinin kullanımı ile zenginleştirilmiş sağlıklı ve besleyici atıştırmalık et ürünlerinin geliştirilmesi
-
2015 - 2018 Mikroalgler ve siyanobakterilerden doğal renk maddesi fikosiyanin ve fukoksantinin ekstraksiyonu, saflaştırılması, enkapsülasyonu ve gıda maddeleri içinde stabilitesinin test edilmesi
-
2015 - 2017 SİYANOBAKTERİLERDEN DOĞAL RENK MADDESİ FİKOSİYANININ FARKLI YÖNTEMLERLE EKSTRAKTE EDİLMESİ, ENKAPSÜLASYONU, MODEL GIDA SİSTEMLERİ İÇİNDE KULLANIMI VE STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
İLTER BAYSAN I., Demirel Z., ERDOĞAN A., Akyıl S., DALAY M., KOÇ M., et al.