BİTKİSEL ATIKLARDAN KAHVERENGİ VE YEŞİL DOĞAL GIDA RENK MADDESİ ELDESİNDE FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN VE İŞLEM KOŞULLARININ ETKİSİ


İLTER I., ERTEKİN F.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ KONGRESİ, Manisa, Türkiye, 10 Kasım - 12 Ekim 2022, cilt.1, ss.237-250, (Tam Metin Bildiri)

  • Yayın Türü: Bildiri / Tam Metin Bildiri
  • Cilt numarası: 1
  • Basıldığı Şehir: Manisa
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.237-250
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet