Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler

MCMCBÜ V. Ulusal Üniversite Sanayi İşbirliği, Arge ve İnovasyon Kongresi, Manisa, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)

Et ve Et Ürünlerinin Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler

I. Kayseri Geleneksel Et Ve Et Ürünleri Çalıştayı, 16 - 18 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

Production of New Generation Packaging Materials with Utilization of Food Wastes

7th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, ss.122-126, (Tam Metin Bildiri)

Meatball Production From Beef With Wet Basil (Ocimum Basilicum) Addition

V. International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.533, (Özet Bildiri)

Production of New Generation Packaging Materials with Utilization of Food

7th International Students Science Congress, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

. Effects Of Electrospinning Paramethers On Production Of Poly(Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

32nd International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

Usage of Bioplastics in Food Industry

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Aralık 2022 - 02 Ocak 2023, ss.8, (Özet Bildiri)

Effects of Electrospinning Parameters on Production of Poly (Vinyl Alcohol)/Pullulan Blend Nanofibres

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, ss.124, (Özet Bildiri)

Utilization Of Food Wastes in Production of Bacterial Cellulose

I.International Congress On Biotech Studies (ICBIOS), 8 - 10 Kasım 2022

Etin Tazelik Kriterlerinin Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar

IV. Et Ürünleri Çalıştayı. 6-8 Ekim, Kuşadası Aydın., Aydın, Türkiye, 06 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Doğal Gıda Koruyucularının Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.63, (Özet Bildiri)

Geleneksel Fermente Gıdalarda Gıda Güvenliği Riskleri

1. Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.65, (Özet Bildiri)

Meyve Atıklarının Fermente Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.121-122, (Özet Bildiri)

Gıda Alerjenleri ve Sanitasyonla İlişkisi

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.166, (Özet Bildiri)

Gıda Proseslerinin Optimizasyonunda Cevap Yüzey Yöntemi

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.167, (Özet Bildiri)

Electrospinning Nanofıbers Used In Food Packaging Applications

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

Electrospinning Nanofibers Used In Food Packaging Applications

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.165, (Özet Bildiri)

DETECTION OF MYCOTOXINS WITHBIOSENSORS FOR ASSURANCE OFFOOD SAFETY

II. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION,RD AND INNOVATION CONGRESS, Manisa, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

. Detectıon Of Mycotoxıns Wıth Bıosensors For Assurance Of Food Safety

2. International University Industry Cooperation, RD and Innıvation Congress, 14 - 15 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

POSSIBILITIES OF USING FOOD INDUSTRY WASTE IN BIOTECHNOLOGICAL PROCESSES

1. INTERNATIONAL UNIVERSITY INDUSTRY COOPERATION, RD AND INNOVATION CONGRESS, Manisa, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2017, ss.104, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Gıdaların Kalite ve Güvenilirliğinin Değerlendirilmesinde Biyosensörler

Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimleri’nde AR-GE ve İnovasyon Çalışmaları, ÇETİN AHMET, AY KADİR, ÜÇER OKTAY, TÜRK AHMET, DEMİR ALİ, ÇULHA OSMAN, MIZRAK ÖZFIRAT PINAR, DENİZ CAN İREM, YEŞİLDAĞ ESER, BAŞARAN ANIL, BAŞARI ENDER, YALKIN HÜSEYİN ERDEM, YAĞCI TUĞÇE, Editör, Sidas, İzmir, ss.523-533, 2024

Biyoteknolojik Proseslerle Üretilen Biyoaktif Bileşenler

Besleyici ve Sağlıklı Gıda : Gıda Endüstrisinden Sofraya, EL S.N., Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.47-54, 2023

Reaction Kinetics in Food Engineering

FOOD: SCIENCE, TECHNOLOGY AND ENGINEERING, Anlı R. Ertan, Şanlıbaba Pınar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.811-854, 2022

Sürdürülebilir Mikrobiyal Polisakkarit Üretiminde Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri ve Atıkların Kullanımı

Sürdürülebilir gıda sistemleri üzerine araştırmalar, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas, ss.196-207, 2022

İleri ambalajlama teknolojileri (aktif ve akıllı ambalajlama, yenilebilir film ve kaplamalar)

Gıda Koruma ve İşlemede İleri Teknolojil, Semra Kayaardı, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.57-63, 2021

Fermantasyon ve Enzim Kinetiği

Fermente Gıdalar, Anlı E. ve Şanlıbaba P., Editör, Nobel, ss.83-138, 2019

Exopolysaccharide Production of Acetic Acid Bacteria

Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications, İlkin Yücel Şengun, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.120-141, 2017

MİKROBİYAL POLİSAKKARİTLER

Gıda Mühendİslİğİnde Isıl Olmayan Teknolojİler, Baysal Taner, İçier Filiz, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., ss.113-152, 2012
Metrikler

Yayın

40

Atıf (WoS)

140

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

216

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Sobiad)

92

H-İndeks (Sobiad)

6

Proje

15

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları