-
Devam Ediyor Ege Bölgesinde yetiştirilen bazı üzüm çeşitlerinin şıralık ve şaraplık özelliklerinin belirlenmesi
-
Devam Ediyor Karıştırıcı tank tipi biyoreaktörde pullulan üretiminin optimizasyonu
-
Devam Ediyor Celal Bayar Üniversitesi Gıda Güvenliği Laboratuvarının Geliştirilmesi
-
2024 - 2024 Kahve Atığından Selüloz Temelli Biyoplastik Üretimi
-
2022 - 2024 Balık Örneklerinde Hipoksantin/Ksantin/Ürik Asit Belirlenmesine Yönelik Nanobiyosensör Tasarımı
-
2021 - 2024 Elektroeğirme Yöntemi ile Elde Edilen Probiyotik Bakteri İlaveli Pullulan/PVA Nanoliflerin Peynir ve Taze Kırmızı Etin Ambalajlanmasında Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKPINAR A., DAĞBAĞLI S., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Manisa Celal Bayar Üniversitesi 4. Ulusal Üniversite Sanayi İşbirliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKTAŞ H., ÇULHA O., MIZRAK ÖZFIRAT P., DAĞBAĞLI S., DENİZ CAN İ. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 2. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKTAŞ H., ÇULHA O., MIZRAK ÖZFIRAT P., DAĞBAĞLI S., KURAL S. (Yürütücü)
-
2017 - 2019 Süt ve Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Olarak Üretilmesi ve Endüstriyel Boyutta Peynir, Yoğurt ve Dondurma Üretiminde Kullanımı
-
2017 - 2018 Manisa Celal Bayar Üniversitesi 1. Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
-
2017 - 2018 1. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge Ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇULHA O., KUTLU N., DAĞBAĞLI S., ÇİPİLOĞLU M. A., KURAL S. (Yürütücü)
-
2015 - 2016 Aflatoksin M1 Tayinine Yönelik Elektrokimyasal İmmunosensör Geliştirilmesi
-
2010 - 2012 Organik Orta Nemli Bazı Meyvelerin Üretiminde Organik Biyokoruyucu İçeren Yenilebilir Levan Filmle Kaplamanın Kaliteye Etkileri
-
2009 - 2011 Epoksi Grubu İçeren Polimerler Kullanılarak ß Galaktosidaz Enziminin İmmobilizasyonu
-
2005 - 2007 Aureobasidium pullulans ile Pullulan Üretiminin Optimizasyonu ve Kimyasal Koruyucu Antioksidan ve Antimikrobiyal İçeren Pullulan Filmin Orta Nemli Gıdaların Raf Ömrüne Etkileri
DAĞBAĞLI S., HARSA H. Ş., BAYSAL T., GÜVENÇ U., LERMİOĞLU ERCİYAS F., BAYSAL A. H., et al.