Yayınlar & Eserler

Makaleler 48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (34)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (39)
Scopus (42)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (5)

41. Sütçülük artıkları

Standart , cilt.47, sa.557, ss.103-105, 2008 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Consumers’ Acceptence, Behaviours and Attitudes Towards Genetically Modified Foods (GMD)

10. Internatıonal Paris Congress on Socıal Sciences and Humanities, Paris, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, ss.395-406, (Tam Metin Bildiri)

2. CONSUMER ACCEPTENCE, BEHAVIORS AND ATTITUDES TOWARDS GENETICALLY MODIFIED FOODS (GMF)

10. INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES & HUMANITIES, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. Sürdürülebilir Gıda Üretim Süreçlerinde Elektriksel Yöntemler

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ V. ULUSAL ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ, ARGE VE İNOVASYON KONGRESİ 13-14 ARALIK 2023, Manisa, Türkiye, 13 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)

5. Microbiological attributes of Çiğ Köfte samples sold in Manisa markets

1ST INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE, ANIMAL AND FOOD SCIENCES CONFERENCE (AGANFOS-2019), 24 - 26 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. Microbiological attributes of packaged and unpackaged dried raisin samples sold in Manisa markets

1ST INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE, ANIMAL AND FOOD SCIENCES CONFERENCE (AGANFOS-2019), 24 - 26 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

7. STEC Survival and Synthetic Gastric Fluid Resistance During Storage of Experimentally Produced Frankfurters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, ss.279-286, (Tam Metin Bildiri)

8. Non-O157 STEC Survival and Gastric Fluid Resistance During Storage of Commercially Available Frankfurters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.220-225, (Tam Metin Bildiri)

9. Liyofilize yer elması tozu ve kestane tozu ile üretilen tavuk köftelerinin bazı kalite özelliklerininbelirlenmesi

International Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.2578-2584, (Tam Metin Bildiri)

10. Üzüm posası katkılı muffinlerin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi

nternational Eurasian Conference onScience, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.142-150, (Tam Metin Bildiri)

11. Dietary Fiber And Healt

4 rd International Halal and Healthy Food Congress, 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

12. Survival of Salmonella typhimurium NRRL E4463 during Sauerkraut Fermentation

The 1st International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.594-596, (Tam Metin Bildiri)

13. Health benefits of flavonoids.

1st International Congress on the Chemistry of Natural Products (ICPN), Trabzon, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2002, ss.36, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Sürdürülebilir Gıda Üretim Süreçlerinde Elektriksel Yöntemler

Mühendislik,Fen ve Sağlık Bilimlerinde Ar-Ge ve İnovasyon Çalışmaları, ÇETİN AHMET, AY KADİR, ÜÇER OKTAY, Editör, SİDAS YAYINCILIK, Manisa, ss.534-543, 2024

2. Sürdürülebilir Gıda Üretim Süreçlerinde Elektriksel Yöntemler

Mühendislik, Fen ve Sağlık Bilimlerinde Ar-Ge ve İnovasyon Çalışmaları, , Editör, Sidas Medya, ss.534-542, 2024

3. GIDA SEKTÖRÜ VE AB YEŞİL MUTABAKATI

Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye YEŞİL GELECEK, Osman Murat Koçtürk, Editör, NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Ankara, ss.51-71, 2023

4. Gıda Sektörü ve AB Yeşil Mutabakatı

Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye: Yeşil Gelecek, Osman Murat Koçtürk, Editör, Nobel Yayınevi, ss.51-70, 2023

5. FATTY ACID COMPOSITION OF OILSEED PLANTS

INDUSTRIAL PLANTS: ECONOMICS, PRODUCTION, AGRICULTURAL, UTILIZATION AND OTHER ASPECTS, Sıdıka Ekren, Editör, IKSAD, ss.159-209, 2022
Metrikler

Yayın

66

Yayın (WoS)

39

Yayın (Scopus)

42

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

1200

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

419

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

12

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

6