-
2022 - 2023 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Çağındı Ö., Kayaardı S., Savlak N., Akpınar A., Karagözlü N., Ergönül B., et al.
-
2018 - 2019 Üzüm Posası Katkılı Keklerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Türkiye’de Üretilen Organik Tarım Ve Konvansiyonel Tarım Ürünlerinin Pestisit İçerikleri Açısından Karşılaştırılması
-
2015 - 2016 Türkiye'De Üretilen Organik Tarım Ve Konvansiyonel Tarım Ürünlerinin Pestisit İçerikleri Açısından Karşılaştırılması
-
2013 - 2016 Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Bazı Meyve Çekirdeği Yağlarının Karakterizasyonu
-
2013 - 2014 Manisa Ve İzmir Piyasasında Satılan Sucuklarda Biyojen Amin Miktarının Belirlenmesi
-
2011 - 2013 İzmir’xxde Açıkta Satılan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi
-
2010 - 2012 Sous Vide Tekniği İle Farklı Süre Ve Sıcaklıklarda Pişirilen Hindi Göğüs Etinin Bazı Kimyasal, Mikrobiyolojik, Tekstürel Ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2009 - 2012 Bazı Yöresel Peynirlerimizin Kolesterol Düzeyi ve Besin Ögeleri Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERGÖNÜL B., AKPINAR A., UYSAL H. R., ENDER G., ÜNAL G., Yerlikaya O., et al.
-
2009 - 2011 Bazı Yöresel Peynirlerimizin Kolesterol Düzeyleri ve Besin Öğeleri Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKPINAR A., ÜNAL G., ENDER G., YERLİKAYA O., UYSAL H. R., ERGÖNÜL B., et al.
-
2008 - 2010 Bazı sebzelere inokule edilen gıda kaynaklı patojenler üzerine baharat esansiyel yağlarının pasif modifiye atmosferde paketleme koşullarında etkisi
-
2003 - 2005 Dondurularak Depolama Süresinin Çiğ Hindi Dönerlerinin Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteleri Üzerine Etkileri