-
Devam Ediyor Türkiyede Yaygın Olarak Kesilen Sığır ve Koyun Irklarının Karkas ve Et Kalitelerinin Avrupa Birliğinde Uygulanan EUROP Sınıflandırma Sisteminde Tanımlanması Üzerine Bir Araştırma
-
2025 - 2025 Bitki Bazlı Protein Kaynaklarından Sürdürülebilir Et Alternatifleri Üretimi Yatırım Projesi
-
2022 - 2024 Sürdürülebilir Bitki Bazlı Et Alternatifi Ürünlerin Geliştirilmesi
-
2022 - 2024 Et Alternatifi Bitki Bazlı Burger, Köfte ve Kaplamalı Ürünlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kayaardı S. (Yürütücü), Söbeli C., Uyarcan M., Yıldız D., Karakulak E.
-
2021 - 2024 Elektroeğirme Yöntemi ile Elde Edilen Probiyotik Bakteri İlaveli Pullulan/PVA Nanoliflerin Peynir ve Taze Kırmızı Etin Ambalajlanmasında Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
Kayaardı S. (Yürütücü), Akpınar A., Dağbağlı S., Söbeli C., Uyarcan M.
-
2022 - 2023 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Çağındı Ö., Kayaardı S., Savlak N., Akpınar A., Karagözlü N., Ergönül B., et al.
-
2021 - 2022 Et Cipsi Üretiminde Farklı Marinasyon Tekniklerinin Ürün Kalitesine Etkisi
-
2021 - 2022 Yeniden Yapılandırılmış Hindi Bifteklerinde Fosfat İkamesi Olarak Yumurta Kabuğu Kalsiyum Tozu, Pektin ve Pırnal Meşesi Palamudu (Quercus ilex) Ekstraktı Kullanımının Araştırılması
-
2017 - 2018 Yüksek Basınç Uygulamasının Kırmızı Etin Lezzet Bileşenleri ve Protein Degradasyonu Üzerine Etkisi
-
2015 - 2018 Vurgulu Işık Uygulamasının Sığır Eti Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kayaardı S. (Yürütücü), Söbeli C., Uyarcan M.
-
2015 - 2018 Yüksek Basınç Uygulamasının Taze Ve Marine Edilmiş Kırmızı Et Kalitesine Etkisi
-
2015 - 2016 Vurgulu Işık Uygulamasının Bazı Gıdaların Kalite Niteliklerine Etkisi
-
2011 - 2015 Farklı Coğrafi Bölgelerimizde Yetiştirilen Kıl Keçilerinde Et Kalite Kriterlerinin Karşılaştırılması
-
2011 - 2012 Kanatlı Endüstrisinde Kuru Buz Tekniğinin KullanımOlanaklarının Araştırılması
-
2011 - 2012 Kanatlı Endüstrisinde Kuru Buz Tekniğinin Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2009 - 2012 Yeşil Çay ve Kekik Eksraktlarının Tavuk Eti Kalitesine Etkisi
-
2009 - 2011 YEŞİL ÇAY VE KEKİK EKSTRAKTLARININ TAVUK ETİ KALİTESİNE ETKİSİ
-
2009 - 2011 Kuru DRY AGING ve Yaş WET AGING Olgunlaştırma Yöntemlerinin Taze Sığır Eti Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2009 - 2011 Etlik Piliç Yemlerine Farklı Oranlarda İlave Edilen Konjuge Linoleik Asitin CLA Piliç Etindeki CLA Miktarına ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2007 - 2008 Farklı Paketleme Yöntemlerinin Taze Etin Kalite Özellikleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2003 - 2006 Türk Sucuğunda Probiyotik Et Starter Kültürlerinin Kullanımı Olanaklarının Araştırılması