-
2006 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
2000 - 2006 Doç. Dr.
-
1994 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
-
1993 - 1994 Yrd. Doç. Dr.
-
1988 - 1992 Araştırma Görevlisi
Selçuk Üniversitesi
-
1987 - 1988 Araştırma Görevlisi
-
2011 - 2017
-
2007 - 2011
-
2004 - 2007
-
1994 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi
Celal BayarÜniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Öğretim Üyesi
-
Üzüm Posası ve Yaprağından Yeşil Sentez Yolu ile Elde Edilen Gümüş Nanopartiküllerin Bazı Meyve Sebzelerin Aktif Ambalajlanmasında Kullanımı
KAYAARDI S. (Danışman)
D.YILDIZ(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Endüstriyel mutfak tasariminda hijyenik yaklaşimlar
KAYAARDI S. (Danışman)
F.YILDIRIMLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bütün Piliç Ürününün Farklı Odun Talaşları İle Tütsülenmesinin Raf Ömrü Üzerine Etkisinin İncelenmesi ve Lezzet Profillerinin Tanımlanması
KAYAARDI S. (Danışman)
M.ÖZGÜR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bitki Bazlı Burger Üretim Olanaklarının Araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
E.KARAKULAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
İzmir'deki yerel market ve restoranlarda satışa sunulan kuru olgunlaştırılmış etlerin mikrobiyolojik özellikleri
KAYAARDI S. (Danışman)
B.UYANIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Fermente sucuk döner üretim olanaklarının araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
S.COŞKUN(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Antioksidan aktiviteye sahip bazı baharatların taze kaşar peynirinde kullanımı
KAYAARDI S. (Danışman)
Z.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Yüksek basınç ve biberiye ekstraktı uygulamasının taze kırmızı et kalitesine etkisi
KAYAARDI S. (Danışman)
M.UYARCAN(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Kanatlı kemiklerindeki kalıntı etlerden elde edilmiş protein hidrolizatlarından dondurarak kurutma yöntemi ile et tozu üretim optimizasyonu
KAYAARDI S. (Danışman)
C.SÖBELİ(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Yeni bir ürün: tavuk rulo üretiminin yanıt yüzey yöntemiyle (RSM) optimizasyonu
KAYAARDI S. (Danışman)
B.GÜREL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı coğrafi bölgelerimizde yetiştirilen kıl keçilerinde et kalite kriterlerinin karşılaştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
P.ÖZKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Kanatlı endüstrisinde kuru buz tekniğinin kullanım olanaklarının araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
M.AKKARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Yeşil çay ve kekik ekstraktlarının tavuk eti kalitesine etkisi
KAYAARDI S. (Danışman)
C.ZENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Kuru ve yaş olgunlaştırma yöntemlerinin taze sığır eti kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
S.KARACA(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Etlik piliç yemlerine farklı oranlarda ilave edilen konjuge linoleik asitin (KLA) piliç etindeki KLA miktarına ve et kalitesi üzerine etkisi
KAYAARDI S. (Danışman)
M.YILDIRIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Farklı paketleme yöntemlerinin taze etin kalite özellikleri üzerine etkilerinin incelenmesi
KAYAARDI S. (Danışman)
A.BAĞDATLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Bazı vitamin ve minerallerin etlik piliçlerin et kalitesine etkilerinin saptanması üzerine bir araştırma
KAYAARDI S. (Danışman)
S.KARACA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Sığır kıymalarının raf ömrünün uzatılması üzerine vakum paketleme ve bazı katkı maddelerinin etkilerinin araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
V.GÖK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Depolama şartlarında muhafaza edilen tavuk köftesinde doğal antioksidantların lipid oksidasyonuna etkilerinin araştırılması
KAYAARDI S. (Danışman)
A.GÜÇLÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998