Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Yüksek Basınç Uygulamasının Kırmızı Etin...
Yüksek Basınç Uygulamasının Kırmızı Etin Lezzet Bileşenleri ve Protein Degradasyonu Üzerine Etkisi
Kayaardı S.
(Yürütücü),
Uyarcan M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2017 - 2018
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Mayıs 2017
Bitiş Tarihi:
Mayıs 2018