Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 36

1. CONSUMER ACCEPTENCE, BEHAVIORS AND ATTITUDES TOWARDS GENETICALLY MODIFIED FOODS (GMF)

10. INTERNATIONAL PARIS CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES & HUMANITIES, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. Consumers’ Acceptence, Behaviours and Attitudes Towards Genetically Modified Foods (GMD)

10. Internatıonal Paris Congress on Socıal Sciences and Humanities, Paris, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, ss.395-406, (Tam Metin Bildiri)

3. FACTORS AFFECTING CONSUMER ACCEPTANCE IN ENRICHED PROCESSED MEAT PRODUCTS

10th International Paris Congress on Social Sciences and Humanities, Paris, Fransa, 17 - 19 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. Nanoliflerin Et ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanakları

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, ss.23, (Özet Bildiri)

5. Production of New Generation Packaging Materials with Utilization of Food Wastes

7th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, ss.122-126, (Tam Metin Bildiri)

9. Meatball Production From Beef With Wet Basil (Ocimum Basilicum) Addition

V. International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.533, (Özet Bildiri)

10. Effect of Different Drying Methods on The Bioactive Compounds and The Physical Properties of Bitter Gourd (Mormordica Charantia)

V. International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.534, (Özet Bildiri)

12. Production of New Generation Packaging Materials with Utilization of Food

7th International Students Science Congress, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

13. Kanatlı Sakatatı Ciğerin Nugget Formunda Değerlendirilmesi

6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Mart 2023, ss.456-459, (Tam Metin Bildiri)

14. Tahıl bazlı bebek ve küçük çocuk ek gıdalarında aflatoksinlerin önemi

Çocuklar İçin Güvenli Gıda (SAFFI) Sempozyumu, 17 - 18 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

15. THE UTILIZATION OF PECTIN EXTRACTED FROM WATERMELON SKIN AS AN EMULSIFIER IN HAMBURGER PATTIES

32nd International Scientific -Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 1 - 02 Aralık 2022, (Özet Bildiri)

16. Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoaktif Bileşenlerin Yeri

Symposium on Safe Food for Infants -SAFFI, Manisa, Türkiye, 17 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

17. Bitki Bazlı Et Alternatiflerinde Kullanılan Bileşenler

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

18. Et Endüstrisinde Ultrases Tekniğinin Kullanımı

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, ss.154-155, (Özet Bildiri)

20. Balda Gıda Güvenliği

7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

21. İnfrared Spektroskopisi ile Gıdalarda Taklit ve Tağşişin Belirlenmesi

7.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

22. Cold Plasma Treatment in Decontamination of Poultry Meat and Products and Evaluatıon in Terms of Food Safety.

7th International Food Safety Congress Abstract Book., İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

23. Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoakitf Bileşenlerin Yeri

Çocuklar İçin Güvenli Gıda Sempozyumu (SAFFI), Manisa, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)

25. Extraction of Phenolic Compounds From Red Grape Waste with Traditional and Innovative Methods

3rd International Conference on Food Bioactives and Health, Parma, İtalya, 21 - 24 Haziran 2022, (Özet Bildiri)

28. Türkiye’den İhraç Edilen Kuru Meyvelerde Mikotoksin Varlığı

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

29. Isırgan Otu ve Hindiba İçeren Formulasyonlar ile Kaplamalı Et Ürünü Üretimi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.134, (Özet Bildiri)

31. Fenolic, Anthocyanin And Some Quality Properties Of Fruit Plum Jam Obtained Using Different Processing Technologies

Manisa Celal Bayar Üniversitesi II. Uluslararası Üniversite-sanayi İş birliği, Ar-ge ve İnovasyon Kongresi, Manisa, Türkiye, 14 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

33. Determination of Ochratoxin A in Sun and Microwave Dried Plums

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

34. Gıda Güvenliği ve İç Denetimlerin Önemi

6.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

35. Gıda Güvenliği Sistemleri: Alerjenlerin Gıda Endüstrisinde Yönetimi

6.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

36. Eriğin Yapay Kurutucular ile Kurutulması

12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar 9

1. Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.119-127, 2022

2. Yapay Et: Üretim Yöntemleri, Teknolojik ve Etik Kısıtlamalar, Sürdürülebilirliğe Katkısı .

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.119-127, 2022

3. Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.462-472, 2022

4. Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, BAĞDATLIOĞLU NERİMAN, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.359-367, 2022

5. Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.359-367, 2022

6. Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu, Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.119-127, 2022

7. Hazır Yemek Sektöründe Dijitalleşme

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., ss.359-367, 2022

8. Bitkisel Kaynaklardan Gümüş Nanopartiküllerin Elde Edilmesinde Yeşil Sentez Yönteminin Kullanımı

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Bağdatlıoğlu Neriman, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti, İzmir, ss.462-472, 2022

9. Sürdürülebilirlik, Sağlık ve Beslenmede Yeni Bir Trend: Bitki Bazlı Et Alternatifleri

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, BAĞDATLIOĞLU NERİMAN, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.119-127, 2022
Metrikler

Yayın

51

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

18

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

115

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Sobiad)

16

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

1

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

1