Desteklenen Projeler
-
2025 - Devam Ediyor Bitki Bazlı Protein Kaynaklarından Sürdürülebilir Et Alternatifleri Üretimi Yatırım Projesi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
UYARCAN M., ÖZDİL O., ÖZDİL O., KAYAARDI S., SÖBELİ C., ÇELİK F.
-
2022 - Devam Ediyor Et Alternatifi Bitki Bazlı Burger, Köfte ve Kaplamalı Ürünlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Laktuloz Kullanımının Fermente Peyniraltı Suyu İçeceğinde Bulunan Probiyotik Bakteriler Üzerine Etkisi
-
2022 - 2024 Sürdürülebilir Bitki Bazlı Et Alternatifi Ürünlerin Geliştirilmesi
-
2021 - 2024 Elektroeğirme Yöntemi ile Elde Edilen Probiyotik Bakteri İlaveli Pullulan/PVA Nanoliflerin Peynir ve Taze Kırmızı Etin Ambalajlanmasında Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKPINAR A., DAĞBAĞLI S., SÖBELİ C., UYARCAN M., KAYAARDI S. (Yürütücü)
-
2021 - 2023 Probiyotik ve Prebiyotikler İle Zenginleştirilmiş Bal İlaveli Yoğurtların Raf Ömrü Özelliklerinin, İn Vitro Antioksidan Biyoerişilebilirliğinin ve Sindirim Sonrası Probiyotik Canlılığının Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Probiyotik ve Prebiyotik ile Zenginleştirilmiş Bal İlaveli Yoğurtların Raf Ömrü Özelliklerinin, in Vitro Antioksidan Biyoerişilebilirliğinin ve Sindirim Sonrası Probiyotik Canlılığının Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Et Cipsi Üretiminde Farklı Marinasyon Tekniklerinin Ürün Kalitesine Etkisi
-
2017 - 2019 Süt ve Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Olarak Üretilmesi ve Endüstriyel Boyutta Peynir, Yoğurt ve Dondurma Üretiminde Kullanımı
-
2015 - 2018 Vurgulu Işık Uygulamasının Sığır Eti Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2015 - 2016 VURGULU IŞIK UYGULAMASININ BAZI GIDALARIN KALİTE NİTELİKLERİNE ETKİSİ
-
2009 - 2011 YEŞİL ÇAY VE KEKİK EKSTRAKTLARININ TAVUK ETİ KALİTESİNE ETKİSİ