Arş. Gör. EMİNE ERDAĞ AKCA
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1.
HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
ERDAĞ AKCA E.
,
DEDEOĞLU M.
,
SAVLAK N.
7th International Students Science Congress, İzmir, Türkiye, 12 - 13 Mayıs 2023, cilt.1, ss.160-164, (Tam Metin Bildiri)
2.
Fonksiyonel Bir Ürün: Buğday Çimi ve Potansiyel Kullanım Alanları
DEDEOĞLU M.
,
ERDAĞ AKCA E.
,
SAVLAK N.
Türkiye 14. Gıda Kongresi, Türkiye, 19 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
3.
Bebek Mamaları Formülasyonlarında Biyoakitf Bileşenlerin Yeri
Erdağ Akca E.
,
Söbeli C.
,
Uyarcan M.
,
Yıldız D.
,
Akpınar A.
Çocuklar İçin Güvenli Gıda Sempozyumu (SAFFI), Manisa, Türkiye, 17 - 18 Ekim 2022, ss.92-101, (Tam Metin Bildiri)
4.
Farklı Sıcaklıklarda Dondurma İşleminin İncir ve Kudret Narının Kalite Parametrelerine Etkisi
BEYLİKÇİ S. C.
,
ERDAĞ AKCA E.
Ulusal Meyvecilik Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 27 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
5.
FIBER AND LIPIT RICH MELON SEED FLOUR SUBSTITUTED CAKES: A STUDY ON COLOR, TEXTURE, AND SENSORY PROPERTIES
ERDAĞ AKCA E.
,
ÇAĞINDI Ö.
,
KÖSE E.
3rd International Conference on Food Bioactives & Health, Parma, İtalya, 21 Haziran 2022, ss.235, (Özet Bildiri)
6.
Techniques For Increase The Stability Of Natural Pigments In Foods Functional Foods
ÇAĞINDI Ö.
,
ERDAĞ E.
2nd International / 12th National Food Engineering Congress, Ankara, Turkey, Ankara, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
7.
Altınbaş Ve Sarı Kışlık Kavun Çekirdeklerinin Mineral Madde Kompozisyonları
ERDAĞ E.
,
ÇAĞINDI Ö.
,
KÖSE E.
III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Uygulamalı Bilimler, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
8.
Altınbaş Ve Sarı Kışlık Kavun Çekirdeklerinin Amino Asit Kompozisyonlarının Belirlenmesi,
ÇAĞINDI Ö.
,
ERDAĞ E.
,
KÖSE E.
III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1.
Ekmek
KÖSE E.
,
SAVLAK N.
,
ERDAĞ AKCA E.
Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof.Dr. Birol SAYGI, Prof.Dr. Semih ÖTLEŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, İzmir, ss.149-171, 2023
2.
Kristalizasyon
ÇAĞINDI Ö.
,
ERDAĞ AKCA E.
MUTFAĞIN GİZEMLERİ MUTFAK KİMYASI: GIDA BİLİMİ VE MUTFAK SANATLARI. ., Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Prof. Dr. Semih Ötleş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.132-149, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
24
Proje
5
Açık Erişim
1