Desteklenen Projeler
5
-
2022 - 2025 Manisa Bölgesi Üzümlerinden Ekstrakte Edilen Resveratrolün Kapalı Çevrim Püskürtmeli Kurutucu İle Mikroenkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erdağ Akca E., İlter Baysan I., Eren İ., Köse E., Çağındı Ö., Savlak N. (Yürütücü)
-
2021 - 2023 Probiyotik ve Prebiyotikler İle Zenginleştirilmiş Bal İlaveli Yoğurtların Raf Ömrü Özelliklerinin, İn Vitro Antioksidan Biyoerişilebilirliğinin ve Sindirim Sonrası Probiyotik Canlılığının Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Probiyotik ve Prebiyotik ile Zenginleştirilmiş Bal İlaveli Yoğurtların Raf Ömrü Özelliklerinin, in Vitro Antioksidan Biyoerişilebilirliğinin ve Sindirim Sonrası Probiyotik Canlılığının Belirlenmesi
-
2020 - 2021 Tahıl Bazlı Atıştırmalık Barların Farklı Yöntemlerle Mikroenkapsüle Edilmiş Demir ile Zenginleştirilmesi Ve Demir Biyoerişilebilirliğinin in vitro sindirim modeli ile Belirlenmesi (MCBÜ-BAP, 2020-2021),
-
2020 - 2021 Tahıl Bazlı Atıştırmalık Barların Farklı Yöntemlerle Mikroenkapsüle Edilmiş Demir İle Zenginleştirilmesi ve Demir Biyoerişilebilirliğinin İn Vitro Sindirim Modeli İle Belirlenmesi