Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Mercimek Proteinin Yüksek Nemli Ekstrüzyon İşlemi ile Tekstüre Edilmesi: Enzimatik Ön İşlem Uygulaması ve Proses Parametrelerinin Yapısal Özellikler, Morfoloji Gelişimi ve Ürün Özellikleri Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi ve Model Bir Gıdada Kullanımının İncelenmesi
-
2023 - Devam Ediyor Üç Boyutlu (3B) Kriyojenik Baskı Tekniği ile a-Amilaz ve a-Glukozidaz İnhibitör Özelliği Olan Aerojel Üretimi ve Glisemik İndeksi Azaltma Etkisinin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor İç Filtre Etki Mekanizmasına Dayalı Aptamer Bazlı Biyosensör Geliştirilmesi: Balıklarda Histamin Tespiti İçin Durum Çalışması
-
2022 - Devam Ediyor PLC Denetimli Havalı Güneş Kolektörü
AKSOY Y., EREN İ., TOKUL H. E., AKSOY A. B. (Yürütücü)
-
2021 - 2023 Trabzon Vakfıkebir Ekmeği Ekşi Hamurunda Illumina Teknolojisi Kullanılarak Metagenomik Analiz
-
2020 - 2022 Vakfıkebir Ekmeği Hamurunun Kimyasal ve Mikrobiyolojik Açıdan Karakterizasyonu, Metagenomik Analizi ve Ekmek Özellikleri
-
2019 - 2021 Mikrodalga Vakum Kurutma Yöntemi İle Ekşi Hamur Tozu Üretimi ve Ekmek Üretim Süreçlerinde Kullanımının Optimizasyonu
-
2018 - 2019 Enginarın (Cynara Scolymus L.), Mikrodalga Vakum Kurutucuda Kurutulması Ve Matematiksel Modellenmesi
-
2016 - 2017 Vakum pişirmenin sert şeker kalite karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ve işlem parametrelerinin optimizasyonu
-
2016 - 2017 Glutensiz Kek Formülasyonlarında Diyet Lifi Kullanımının İncelenmesi ve Hamur Reolojisinin Laos Metodu ile Belirlenmesi
-
2009 - 2010 Yağlarda Membran Teknolojisiyle Degumming Ve Asitlik Giderme Işlemlerinin Optimizasyonu
-
2003 - 2005 Patateslerin Osmotik Dehidrasyonunun Response Surface Metodu Kullanılarak Optimizasyonu