Manisa Celal Bayar Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Glutensiz Kek Formülasyonlarında Diyet L...
Glutensiz Kek Formülasyonlarında Diyet Lifi Kullanımının İncelenmesi ve Hamur Reolojisinin Laos Metodu ile Belirlenmesi
ÖZYİĞİT E.
,
KUMCUOĞLU S.
,
EREN İ.
,
TAVMAN Ş.
TÜBİTAK Projesi, 2016 - 2017
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ocak 2016
Bitiş Tarihi:
Ocak 2017