-
1985 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
1996 - 2001 Doç. Dr.
-
1994 - 1996 Yrd. Doç. Dr.
-
1994 - 1994 Öğretim Görevlisi
-
2017 - Devam Ediyor
-
2014 - 2017
-
2011 - 2014
-
2004 - 2007
-
2003 - 2006
-
Yağda çözünür renk maddelerinin kapalı çevrim püskürtmeli kurutucu ile mikroenkapsülasyonu ve model gıda sistemlerine stabilitelerinin araştırılması
KÖSE E. (Danışman)
E.ERDAĞ(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Kurutulmuş kuzu karaciğeri tozundan vitamin B12 sert jelatin kapsülü üretimi ve ın vitro gastrointestinal sindirim ile biyoerişilebilirliğinin belirlenmesi
KÖSE E. (Danışman)
Y.ÖZBAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
ENDÜSTRİYEL LİMON, MANDALİNA VE PORTAKAL SUYU ÜRETİM ATIKLARININ FONKSİYONEL KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
KÖSE E. (Danışman)
E.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Tahıl bazlı atıştırmalık barların farklı yöntemlerle mikroenkapsüle edilmiş demir ile zenginleştirilmesi ve biyoerişilebilirliklerinin belirlenmesi
KÖSE E. (Danışman)
E.ERDAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mikrodalga vakum kurutma yöntemi ile ekşi hamur tozu üretimi ve ekmek üretim süreçlerinde kullanımının optimizasyonu
KÖSE E. (Danışman)
S.YAYCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı kalite özelliklerine sahip özel amaçlı buğday unlarının İzmir simidinin (gevrek) fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
KÖSE E. (Danışman)
N.DEVECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yöresel ekmek üretiminde kullanılan ekşi hamur mikrobiyal floralarının belirlenmesi ve bu ekmeklerin uçucu bileşenleri ile duyusal özelliklerinin karakterizasyonu
KÖSE E. (Danışman)
F.BAKIRCI(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Ege bölgesinde geleneksel olarak nohut mayası ile üretilen simit ekmeği yapımının optimizasyonu
KÖSE E. (Danışman)
S.KASIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Bisküvinin fonksiyonel özellik taşıyan bazı bitkisel ürünlerce zenginleştirilmesi
KÖSE E. (Danışman)
Z.AKSOYLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı özel amaçlı unların fiziksel, kimyasal ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi
KÖSE E. (Danışman)
N.YEYİNLİ(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Makarna kalitesinin belirlenmesinde tekstürel yöntemlerin kullanılabilirliği
KÖSE E. (Danışman)
N.YEYİNLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Türkiye'de bazı yörelerden temin edilen buğday çeşitlerinin kalitelerinin belirlenmesi
KÖSE E. (Danışman)
Ö.SÜNGÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Makarnalık buğdaylarda bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerin makarna kalitesine etkisi
KÖSE E. (Danışman)
F.DURAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999