-
Devam Ediyor Ege Bölgesinde yetiştirilen bazı üzüm çeşitlerinin şıralık ve şaraplık özelliklerinin belirlenmesi
-
Devam Ediyor Karıştırıcı tank tipi biyoreaktörde pullulan üretiminin optimizasyonu
-
Devam Ediyor Celal Bayar Üniversitesi Gıda Güvenliği Laboratuvarının Geliştirilmesi
-
2024 - 2024 Kahve Atığından Selüloz Temelli Biyoplastik Üretimi
-
2024 - 2024 Kahve Atığından Selüloz Temelli Biyoplastik Üretimi
-
2022 - 2024 Balık Örneklerinde Hipoksantin/Ksantin/Ürik Asit Belirlenmesine Yönelik Nanobiyosensör Tasarımı
-
2021 - 2024 Elektroeğirme Yöntemi ile Elde Edilen Probiyotik Bakteri İlaveli Pullulan/PVA Nanoliflerin Peynir ve Taze Kırmızı Etin Ambalajlanmasında Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
Kayaardı S. (Yürütücü), Akpınar A., Dağbağlı S., Söbeli C., Uyarcan M.
-
2021 - 2022 Manisa Celal Bayar Üniversitesi 4. Ulusal Üniversite Sanayi İşbirliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKTAŞ H., ÇULHA O., MIZRAK ÖZFIRAT P., DAĞBAĞLI S., DENİZ CAN İ. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 2. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKTAŞ H., ÇULHA O., MIZRAK ÖZFIRAT P., DAĞBAĞLI S., KURAL S. (Yürütücü)
-
2017 - 2019 Süt ve Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Olarak Üretilmesi ve Endüstriyel Boyutta Peynir, Yoğurt ve Dondurma Üretiminde Kullanımı
-
2017 - 2018 Manisa Celal Bayar Üniversitesi 1. Uluslararası Üniversite Sanayi İşbirliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi
-
2017 - 2018 1. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge Ve İnovasyon Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇULHA O., KUTLU N., DAĞBAĞLI S., ÇİPİLOĞLU M. A., KURAL S. (Yürütücü)
-
2015 - 2016 Aflatoksin M1 Tayinine Yönelik Elektrokimyasal İmmunosensör Geliştirilmesi
-
2010 - 2012 Organik Orta Nemli Bazı Meyvelerin Üretiminde Organik Biyokoruyucu İçeren Yenilebilir Levan Filmle Kaplamanın Kaliteye Etkileri
-
2009 - 2011 Epoksi Grubu İçeren Polimerler Kullanılarak ß Galaktosidaz Enziminin İmmobilizasyonu
-
2005 - 2007 Aureobasidium pullulans ile Pullulan Üretiminin Optimizasyonu ve Kimyasal Koruyucu Antioksidan ve Antimikrobiyal İçeren Pullulan Filmin Orta Nemli Gıdaların Raf Ömrüne Etkileri