-
2022 - Devam Ediyor Farklı Ön İşlemlerin, Bamya Tohumu Yağının Fenolik Bileşik İçeriğine ve Depolama Süresince Ransimat Yöntemiyle Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYDAR A. Y., YILMAZ T., AKSOYLU ÖZBEK Z., BERKEL KAŞIKÇI M., ÖZYİĞİT E., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - Devam Ediyor Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi ve Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞINDI Ö., KAYAARDI S., SAVLAK N., AKPINAR A., KARAGÖZLÜ N., ERGÖNÜL B., et al.
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
BOZATLI S. B., AKSOYLU ÖZBEK Z., YILDIZ K., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkılı Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmes
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü), AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., YILDIZ K.
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkili Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., BOZATLI S. B. (Yürütücü)
-
2020 - 2022 Soğuk Pres Çam Fıstığı Yağının Antioksidan ve Antienflamatuvar Özelliklerinin İncelenmesi ve Olası Etki Mekanizması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALCAN E., BATIR M. B., KAYA E., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2021 - 2021 Kimyasal İnteresterifikasyon ve Adsorbsiyon İşleminin Rafine Palm Oleinin Monoaçilgliserol, Diaçilgliserol (MAG/DAG) Miktarları, Erime Karakteristiği ve Glisidil Ester ve 3-Monokloropropan-1,2-diol (GE / 3-MCPD) Düzeyleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2018 - 2019 Farklı Baharat Kullanılarak Üretilen Pancar Cipslerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Farklı Hasat Dönemlerinin Ayvalık, Memecik Ve Gemlik Zeytinlerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Fenolik Bileşenleri İçeriğine Etkisi
-
2017 - 2018 Kabak Çekirdeği Yağının Mikroenkapsülasyonunun Optimizasyonu
-
2015 - 2016 Türkiye de Tarımı Yapılan Yerli Haşhaş Çekirdeği Çeşitlerinden Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Yağların Karakterizasyonu
-
2015 - 2016 Türkiye de tarımı yapılan yerli haşhaş çekirdeği çeşitlerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen yağların karakterizasyonu
-
2013 - 2016 Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Bazı Meyve Çekirdeği Yağlarının Karakterizasyonu
-
2013 - 2015 Yağ Çıkarma Öncesi Farklı Bekletme Şekil ve Sürelerinin Akhisar Yöresi Zeytinlerinden Elde Edilen Yağın Kalitesine Etkileri
-
2012 - 2012 The Determination of the polycyclic aromatic hydrocarbons PAHs present in olive oils produced in Turkey and Spain
-
2011 - 2012 Celal Bayar Üniversitesi Gıda Güvenliği Laboratuarlarının Geliştirilmesi
-
2008 - 2010 Bitkisel yağların vinterizasyonunda kullanılan filtre yardımcı maddelerin yağ kaybı ve yağ kalitesi üzerine olan etkileri
-
2007 - 2009 Sinbiyotik Keçi Peyniri Üretim Olanakları Üzerine Araştırmalar
-
2004 - 2006 Zeytin Meyvesinin Olgunlaşması Sırasında Bileşimindeki Organik Asit Miktarındaki Değişimler ve Yağ Birikimiyle Olan İlişkisi