Akademik Unvanlar
-
2016 - Devam Ediyor Doç. Dr.
-
2016 - 2016 Öğretim Görevlisi
Ege Üniversitesi
-
2008 - 2016 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans
Sosyal Sorumluluk Projesi
Süt Teknolojisi
Proje Semineri
Temel Bilgisayar Bilimleri
İş Yeri Uygulama Eğitimi
Mikrobiyolojik Risk Değerlendirme ve Yönetimi
Araştırma Projesi II
Araştırma Projesi
Araştırma Projesi I
Gıda Mikrobiyolojisi
Teknoloji Uygulamaları I
Technical English I
Seminer
Technical English II
-
Ön Lisans
Genel Kimya
Özel Süt Ürünleri
Yöresel Peynir Teknolojisi
Hayvansal Ürünler ve Teknolojisi
Kalite Güvencesi ve Standartları
-
Lisans Çift Anadal
Probiyotik Mikroorganizmalar ve Gıda Sanayisinde Kullanımı
Süt ve Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Fermantasyon Mikrobiyolojisi
Yönetilen Tezler
-
Farklı probiyotik starter kültürler ile demineralize peynir altı suyu tozu kullanılarak fermente içecek üretimi
AKPINAR A. (Danışman), SÖBELİ C.
S.İZMİRLİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Farklı Süt Ürünü Matrikslerinin ve Farklı Probiyotik Tür Kullanımının in vitro Sindirim Sonrası Probiyotik Mikroorganizmaların Canlılığı Üzerinde Etkisi
AKPINAR A. (Danışman)
S.TİRTOM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Probiyotik Fermente Süt İçeceği Kullanılarak Hazırlanan Ranch Bazlı Probiyotik Salata Sosunda Raf Ömrü Belirlenmesi
AKPINAR A. (Danışman)
Ş.UZUNBOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Probiyotik starter kültür ve Propionibacterium spp. tarafından kullanılarak vegan fermente içecek üretimi
AKPINAR A. (Danışman)
G.GÜNGÖR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı bitkisel içecekler ile vegan peynir benzeri ürün üretimi ve ürünlerin in vitro sindirim sonrası antioksidan aktivite ve probiyotik bakteri biyoerişebilirliğinin belirlenmesi
AKPINAR A. (Danışman)
G.ERK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı kültür çeşidi ve prebiyotik kaynak kullanılarak üretilen ballı propolisli yoğurtların özellikleri
AKPINAR A. (Danışman)
M.GÖZDE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bitkisel yağ ve posalar kullanılarak üretilen probiyotik dondurmaların kalite özelliklerinin araştırılması
AKPINAR A. (Danışman)
S.AKÇA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019