-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
2009 - Devam Ediyor Doç. Dr.
-
2007 - 2009 Doç. Dr.
-
2001 - 2007
-
1997 - 2001 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi
-
1996 - 1997 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi
-
1993 - 1996 Araştırma Görevlisi
Ege Üniversitesi
-
2016 - Devam Ediyor
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2022 - 2022 TEACHING MOBILITY
UNIVERSITY OF CHESTER- MANCHESTER, UK, TEACHING MOBILITY
-
2010 - 2010 VISITING PROFESSOR GÖREVİ
WASHINGTON STATE UNIVERSITY School of Food Science, VISITING PROFESSOR GÖREVİ
-
1999 - 2000 VISITING SCHOLAR GÖREVİ
UNIVERSITY OF FLORIDA Department of Food Sci & Hum.Nutrition, VISITING SCHOLAR GÖREVİ
-
Probiyotik Diyabetik Endüstriyel Ahududu Reçeli Üretimi: Yenilikçi Üründe Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal Kalite ve Majör Biyoaktif Bileşenlerin Tespitleri
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
B.DEMİRCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Aronya (Aronia melanocarpa sp.viking) meyvesi bazlı çay ve nutrasötik ürünlerde fenolik antioksidanların detaylı tayini: antiproliferatif ve antikarsinojenik gıdatakviyeleri olarak kullanılabilirliğinin araştırılması
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
K.BAKIR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Koruk suyunun içecek teknolojisinde kullanımı: Raf ömrü stabilitesi, kinetik değişimler ve biyoaktif bileşiklerin belirlenmesi
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
A.GÜLER(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Endüstriyel kızartmalık yağ üretiminde yenilikçi antioksidan-emülsifiyer katkı etkisiyle kızartmalık yağların iyileştirilmesi ve kızartılmış gıda ürünlerinin yağ absorbsiyonunun indirgenmesi
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
Ö.SARBAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Ultrasound teknolojisinin krem peynir kalitesi ve krem peynirdeki olası siklopiazonik asit mikotoksini düzeyi üzerine etkileri
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
İ.BÖLÜK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Antioxidant and cytotoxic properties of salvia fruticosa m. and its effects on gene expressions of some CYP450 and antioxidant enzymes in HT-29 cell line
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
A.ALTAY(Öğrenci), Doktora, 2015 -
Siyah üzüm posası katkılı mısır cipsi eldesi: Yeni üründe kalite özelliklerinin, antioksidan kapasitenin ve bazı kateşin fenoliklerin izlenmesi
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
A.GÜLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Yumurta sarısında lutein, zeaksantin, kantaksantin ksantofillerin tayini ve Hunter-Lab renk parametreleri ile ilişkilerin izlenmesi: I. Isıl işlemin etkisinin saptanması üzerinde araştırmalar
TOKUŞOĞLU Ö. (Danışman)
İ.ALAKIR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006