-
2022 - Devam Ediyor Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi ve Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Çinko Oksit Katkılı Biyobozunur Film Üretimi ve Fotokatalitik/Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
BOZATLI S. B., AKSOYLU ÖZBEK Z., YILDIZ K., GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkılı Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmes
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
GÜNÇ ERGÖNÜL P. (Yürütücü), AKSOYLU ÖZBEK Z., BOZATLI S. B., YILDIZ K.
-
2022 - 2023 Probiyotik Özellikli Hurma Tozu Katkili Sütlü Tablet Çikolata Üretimi, Depolama Süresince ve Sindirim Denemelerinde Stabilitesinin Belirlenmesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
YILDIZ K., AKSOYLU ÖZBEK Z., GÜNÇ ERGÖNÜL P., BOZATLI S. B. (Yürütücü)
-
2017 - 2019 Sosiste Bazı STEC’xxlerin Yaşamı ve Sentetik Mide Sıvısında Asit Adaptasyon Kabiliyetlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Süt ve Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Olarak Üretilmesi ve Endüstriyel Boyutta Peynir, Yoğurt ve Dondurma Üretiminde Kullanımı
-
2015 - 2017 Türkiye’de Üretilen Organik Tarım Ve Konvansiyonel Tarım Ürünlerinin Pestisit İçerikleri Açısından Karşılaştırılması
-
2015 - 2016 Türkiye'De Üretilen Organik Tarım Ve Konvansiyonel Tarım Ürünlerinin Pestisit İçerikleri Açısından Karşılaştırılması