Metrikler
Eğitim Bilgileri
2008 - 2013
2008 - 2013Doktora
Türkiye
2005 - 2008
2005 - 2008Yüksek Lisans
Türkiye
2000 - 2004
2000 - 2004Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2013
2013Doktora
Probiyotik Sucuk Üretiminde Bileşim ve Yapısal Özelliklerin Optimizasyonu
2008
2008Yüksek Lisans
Farklı paketleme yöntemlerinin taze etin kalite özellikleri üzerine etkilerinin incelenmesi
Yabancı Diller
İngilizce
Akademik Unvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam Ediyor2013 - 2015
2013 - 2015Öğretim Görevlisi
2011 - 2013
2011 - 2013Öğretim Görevlisi
2009 - 2013
2009 - 2013Öğretim Görevlisi
Bartın Üniversitesi
2005 - 2013
2005 - 2013Araştırma Görevlisi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2021
2021Yüksek Lisans
Balıkesir ilinde üretilen sucukların fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin incelenmesi ve mevzuata uygunluğunun değerlendirilmesi
BAĞDATLI A. (Danışman)
H.OĞUZ(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Piyasadan temin edilen organik ve konvansiyonel tavuk etlerinin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikler bakımından incelenmesi
BAĞDATLI A. (Danışman)
B.ÇAPAN(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Propolis ekstraktının tavuk köftelerinde doğrudan veya kaplama formülasyonunda kullanımının ürünün bazı kalite özelliklerine etkisi
BAĞDATLI A. (Danışman)
T.CANDAN(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2021
2021Investigation of physicochemical, microbiological and sensorial properties for organic and conventional retail chicken meat
Çapan B., BAĞDATLI A.
Food Science and Human Wellness
, cilt.10, sa.2, ss.183-190, 2021 (SCI-Expanded)
2018
2018The influence of Quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.) flour on the physicochemical, textural and sensorial properties of beef meatball
BAĞDATLI A.
Italian Journal of Food Science
, cilt.30, sa.2, ss.280-288, 2018 (SCI-Expanded)
2016
2016Optimization of compositional and structural properties in probiotic sausage production
BAĞDATLI A., Kundakci A.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.53, sa.3, ss.1679-1689, 2016 (SCI-Expanded)
2015
2015Influence of storage period and packaging methods on quality attributes of fresh beef steaks
BAĞDATLI A., KAYAARDI S.
CYTA - Journal of Food
, cilt.13, sa.1, ss.124-133, 2015 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2017
2017Edible Film and Coating Applications in Food Products
CANDAN T., BAĞDATLI A.
International Advanced Researches and Engineering Congress, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Alternative Heating Methods Used in Meat Technology
CANDAN T., BAĞDATLI A.
International Advanced Researches and Engineering Congress, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Pulsed Electric Field In Food Technology
BAĞDATLI A., Aslan G., Daşlık Ö., Yavaş G.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), 15 - 17 Mayıs 2017, ss.987, (Özet Bildiri)
2015
2015Gıda Endüstrisinde Enkapsülasyon
BAĞDATLI A., Tevfik A., Saide Y.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
2015
2015Gıdaların Ultrases ile Kurutulması
Fatma Betül K., BAĞDATLI A.
Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
2011
2011Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi
KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ZENGİN C.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
2011
2011Gıda İşletmelerinde Hava Kaynaklı Mikroorganizmalar
BAĞDATLI A., KARAGÖZLÜ N.
II. Uluslararası VI. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 25 - 27 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)
2008
2008The Antimicrobial And Antioxidant Effect Of Garlic And Onion On Chicken Meatballs
KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ONUR R. H., ZENGİN C.
8th International Conference of Food Physics, Plovdiv, Bulgaristan, 24 - 27 Eylül 2008, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
Devam Ediyor
Devam EdiyorFarklı Paketleme Yöntemlerinin Taze Etin Kalite Özellikleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
BAĞDATLI A.
Devam Ediyor
Devam EdiyorProbiyotik Sucuk Üretiminde Bileşim ve Yapısal Özeliklerin Optimizasyonu
BAĞDATLI A.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Ocak 2017
Ocak 2017JOURNAL OF FOOD RESEARCH
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017Bildiri (Tam Metin)
Ocak 2017
Ocak 2017EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE
Diğer Dergiler
Ocak 2017
Ocak 2017