Dr. Öğr. Üyesi AYTUNGA BAĞDATLI


MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA TEKNOLOJİSİ

Metrikler

Yayın

12

Atıf (Scopus)

70

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

2

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

1

Eğitim Bilgileri

2008 - 2013

2008 - 2013

Doktora

Türkiye

2005 - 2008

2005 - 2008

Yüksek Lisans

Türkiye

2000 - 2004

2000 - 2004

Lisans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2013

2013

Doktora

Probiyotik Sucuk Üretiminde Bileşim ve Yapısal Özelliklerin Optimizasyonu

2008

2008

Yüksek Lisans

Farklı paketleme yöntemlerinin taze etin kalite özellikleri üzerine etkilerinin incelenmesi

Yabancı Diller

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

2013 - 2015

2013 - 2015

Öğretim Görevlisi

2011 - 2013

2011 - 2013

Öğretim Görevlisi

2009 - 2013

2009 - 2013

Öğretim Görevlisi

Bartın Üniversitesi

2005 - 2013

2005 - 2013

Araştırma Görevlisi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

GIDA ENDÜSTRİSİNDE ATIK VE YAN ÜRÜNLER

Mühendislik Yönetimi ve Etik

ET TEKNOLOJİSİ

GIDA BİYOKİMYASI

SAĞLIKLI BESLENME

Ön Lisans

Ön Lisans

Et ve Ürünleri Teknolojisi

Otel İşletmelerinde Mutfak

Beslenme ilkeleri ve Mönü Planlama

Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri

Lisans Çift Anadal

Lisans Çift Anadal

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE MUHAFAZA METOTLARI

KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2017

2017

Edible Film and Coating Applications in Food Products

CANDAN T., BAĞDATLI A.

International Advanced Researches and Engineering Congress, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Alternative Heating Methods Used in Meat Technology

CANDAN T., BAĞDATLI A.

International Advanced Researches and Engineering Congress, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Pulsed Electric Field In Food Technology

BAĞDATLI A., Aslan G., Daşlık Ö., Yavaş G.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey), 15 - 17 Mayıs 2017, ss.987, (Özet Bildiri)

2015

2015

Gıda Endüstrisinde Enkapsülasyon

BAĞDATLI A., Tevfik A., Saide Y.

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

2015

2015

Gıdaların Ultrases ile Kurutulması

Fatma Betül K., BAĞDATLI A.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

2011

2011

Tavuk Köftesinde Sarımsağın Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkisi

KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ZENGİN C.

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

Gıda İşletmelerinde Hava Kaynaklı Mikroorganizmalar

BAĞDATLI A., KARAGÖZLÜ N.

II. Uluslararası VI. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 25 - 27 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

The Antimicrobial And Antioxidant Effect Of Garlic And Onion On Chicken Meatballs

KAYAARDI S., BAĞDATLI A., ONUR R. H., ZENGİN C.

8th International Conference of Food Physics, Plovdiv, Bulgaristan, 24 - 27 Eylül 2008, (Özet Bildiri)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2017

Ocak 2017

JOURNAL OF FOOD RESEARCH

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Bildiri (Tam Metin)

Ocak 2017

Ocak 2017

EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Diğer Dergiler