BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)


TOKUŞOĞLU Ö.

GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR: Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi, TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, SİDAS Yayıncılık, İzmir., İzmir, ss.137-152, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: SİDAS Yayıncılık, İzmir.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.137-152
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet