Atıf Formatları
GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR: Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. TOKUŞOĞLU, "BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)," In GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR , İzmir: SİDAS Yayıncılık, İzmir., 2024, pp.137-152.

TOKUŞOĞLU, Ö. BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ). 2024. In GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR , SİDAS Yayıncılık, İzmir., İzmir, 137-152.

TOKUŞOĞLU, Ö., (2024). BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ). GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR (pp.137-152), İzmir: SİDAS Yayıncılık, İzmir..

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)." In GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR , 137-152. İzmir: SİDAS Yayıncılık, İzmir., 2024

TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)." GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR , SİDAS Yayıncılık, İzmir., 2024, pp.137-152.

TOKUŞOĞLU, Ö. (2024) "BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)", GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR . İzmir: SİDAS Yayıncılık, İzmir..

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM TOKUŞOĞLU}, chaptertitle={BÖLÜM V.3. TARÇIN ve KASİA - (KISIM V. BAHARAT ÇEŞİTLERİ VE DETAYLI İNCELEMELERİ)}, booktitle={ GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR}, publisher={SİDAS Yayıncılık, İzmir.}, city={İzmir},year={2024} }