BÖLÜM IV.1. BAHARATLARDA GIDA GÜVENLİĞİ VE RİSK YÖNETİMİ- (KISIM IV. BAHARATLARIN GIDA, İLAÇ ve GASTRONOMİDE KULLANIMI


TOKUŞOĞLU Ö.

KİTAP.``GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR: Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi``. Kitap Editör: Prof.Dr. Özlem Tokuşoğlu, TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, SİDAS Yayıncılık, Çankaya, İzmir., İzmir, ss.44-55, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: SİDAS Yayıncılık, Çankaya, İzmir.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.44-55
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet