BÖLÜM IV.4. BAHARATLAR VE ALERJIENİTE - (KISIM IV. BAHARATLARIN GIDA, İLAÇ ve GASTRONOMİDE KULLANIMI


TOKUŞOĞLU Ö.

GIDA BİLİMLERİNDE BAHARATLAR Kimyası, Nutrasötik Farmasötik Kalite ve Teknolojisi , TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör, SİDAS Yayıncılık, İzmir., İzmir, ss.73-83, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: SİDAS Yayıncılık, İzmir.
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.73-83
  • Editörler: TOKUŞOĞLU ÖZLEM, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet