Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254


TOKUŞOĞLU Ö.

BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi, , Editör, Sidas Yayıncılık, Izmir, İzmir, ss.67-101, 2015

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2015
  • Yayınevi: Sidas Yayıncılık, Izmir
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.67-101
  • Editörler: , Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet