Ö. TOKUŞOĞLU, "Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254," In BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi , İzmir: Sidas Yayıncılık, Izmir, 2015, pp.67-101.
TOKUŞOĞLU, Ö. Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254. 2015. In BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi , Sidas Yayıncılık, Izmir, İzmir, 67-101.
TOKUŞOĞLU, Ö., (2015). Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254. BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi (pp.67-101), İzmir: Sidas Yayıncılık, Izmir.
TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254." In BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi , 67-101. İzmir: Sidas Yayıncılık, Izmir, 2015
TOKUŞOĞLU, ÖZLEM. "Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254." BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi , Sidas Yayıncılık, Izmir, 2015, pp.67-101.
TOKUŞOĞLU, Ö. (2015) "Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254", BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi . İzmir: Sidas Yayıncılık, Izmir.
@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM TOKUŞOĞLU}, chaptertitle={Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler: Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler. BÖLÜM 4. Sh: 67-101. Sidas Yayıncılık, Editor: Ozlem Tokusoglu. 232 sh. İzmir ISBN 9786055267254}, booktitle={ BÖLÜM 4 Kakao ve Çikolatada Biyoaktif Bileşenler Antioksidan Polifenollerin Profili ve Metilksantinler Kitap Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Ürünler Bilimi ve Teknolojisi}, publisher={Sidas Yayıncılık, Izmir}, city={İzmir},year={2015} }