BÖLÜM 10. Kızartmalık Olarak Kullanılan Palm Yağının Rafinasyon Isı Derecesine Bağlı Toksikant Oluşturması.


TOKUŞOĞLU Ö.

KIZARTMALIK YAĞ BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ. DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, Özlem Tokusoğlu, Editör, DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141, Bursa, ss.171-175, 2017

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2017
  • Yayınevi: DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141
  • Basıldığı Şehir: Bursa
  • Sayfa Sayıları: ss.171-175
  • Editörler: Özlem Tokusoğlu, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet