Et Ürünleri


KAYAARDI S., KARAGÖZLÜ C., Atilla N.

İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü, E Akçiçek, N.K. Çevik, M. Duranlı, P.D. Fedakar, S. Ötleş, A. Uhri, Editör, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir, ss.159-166, 2018

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2018
  • Yayınevi: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
  • Basıldığı Şehir: İzmir
  • Sayfa Sayıları: ss.159-166
  • Editörler: E Akçiçek, N.K. Çevik, M. Duranlı, P.D. Fedakar, S. Ötleş, A. Uhri, Editör
  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Adresli: Evet