Atıf Formatları
İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAYAARDI Et Al. , "Et Ürünleri," In İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü , İzmir: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 2018, pp.159-166.

KAYAARDI, S. Et Al. Et Ürünleri. 2018. In İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü , İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir, 159-166.

KAYAARDI, S., KARAGÖZLÜ, C., & Atilla, N., (2018). Et Ürünleri. İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü (pp.159-166), İzmir: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü.

KAYAARDI, SEMRA, CEM KARAGÖZLÜ, And Nedim Atilla. "Et Ürünleri." In İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü , 159-166. İzmir: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 2018

KAYAARDI, SEMRA Et Al. "Et Ürünleri." İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü , İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 2018, pp.159-166.

KAYAARDI, S. KARAGÖZLÜ, C. And Atilla, N. (2018) "Et Ürünleri", İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü . İzmir: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü.

@bookchapter{bookchapter, author ={SEMRA KAYAARDI Et Al. }, chaptertitle={Et Ürünleri}, booktitle={ İzmir’in Lezzet Öyküsü – Mutfak Kültürü}, publisher={İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü}, city={İzmir},year={2018} }